dokładnie jak omega mówi, wystarczy zobaczyć, ilość wyświetleń przy rimejku a ilość przy FlyJack, a jeśli Fly mówi prawdę, że to był pretekstu guru czy kogoś tam ( poza tym to chyba admin ma coś do powiedzenia a nie guru...) do zerwania współpracy to już wiadomo, że chodzi o $$
FlyJack - Nowy fajny streamer
byłem mało kontrowersyjny
ale na następnym streamie bendom cycki (. ) .)
Cyckami chcesz przekupić gimbusów czy co? -Wypalasz się takimi tekstami
Staraj się trafić lepiej w normalną publikę, a nie wkurzających bachorów(gimbusa czyli stanu umysłowego)
Tekst nie obraża żadnej osoby młodszej lub starszej wiekowo - chodzi o zachowanie
Cyckami chcesz przekupić gimbusów czy co? -Wypalasz się takimi tekstamiStaraj się trafić lepiej w normalną publikę, a nie wkurzających bachorów(gimbusa czyli stanu umysłowego)Tekst nie obraża żadnej osoby młodszej lub starszej wiekowo - chodzi o zachowanie
Spokoooo Omega Dorośniesz zrozumiesz
Omega widzę że w jaszczury z kosmosu i inne teorie spiskowe promowane na YT też wierzysz (przypadkiem spiski nie powinny być tajne?).
Nie chodzi o żadne wyświetlenia ćwierćinteligencie, każdy może przytrzymać F5.
Nie o to mi chodziło - ale kogo kręcą wirtualne cycki?
Albo, że mówił o prawdziwych ale wątpię, że prostytutka/dziewczyna będzie nimi machała przed kamerą o.O
Ehh... Omega, on chyba żartował.
Co do tematu - naprawdę nie rozumiem jak można wyrzucić lubianego przez większość streamer'a i przywrócić tego niechcianego? Rozumiem, że w sekcji komentarzy na streamach Rimejka odbywały się jakieś batalię gimbusów, co prawdopodobnie dało większą ilość wyświetleń.
To nie tylko czysty debilizm, ale i kolejny dowód na to że admin w d*pie ma użytkowników i zamiast dobrego, woli gorszy stream na którym więcej zarobi.
Ale co wy pieprzycie za przeproszeniem, obaj wrzucani byli do newsów, nawet nie na zmianę, tylko to zależało od tytułu w jaki będą grać.
Nie było mowy o sytuacji w której jeden ustępuje drugiemu...
Więc pieniądze, wyświetlania nie mają tu nic do powiedzenia...
Karthas ma rację. Nie ma tutaj mowy o pieniądzach. Rimejk jak i Fly nie streamowali z kont należących do mmo. Każdy z nich miał swoje prywatne konto, które udostępnił w ramach newsa na mmorpg.org.pl więc jeżeli byłyby tu jakieś przychody to ewidentnie tylko dla obu prowadzących a nie dla admina. To trzeba wykluczyć. Ja osobiście nie będę się tu wypowiadał jednoznacznie bo nie chcę ani od jednej ani od drugiej strony zbierać batów tym bardziej, że tu pracuję a FlyJack to mój przyjaciel zawodowy. Mogę jedynie obalać pewne teorie.
Tak,wiem że sam hejtuje Rimejka ale mam już dosyć tych wszystkich wojen.Cały czas na yt czy w ogóle w internecie jakieś dramy,wojenki czy inne tałatajstwo.A to wszystko przez pieniądze.Myślę że Bóg kiedyś sam zniszczy ten świat bo nie będzie mógł zapanować nad ludzką głupotą.Internet miał służyć po części do rozrywki a nie masowych kłótni i wojen.
(Ten post nie miał na celu obrażenia nikogo,więc jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony to przepraszam,ale po prostu musiałem powiedzieć co myśle)
@UP
Boga nie ma, ale do reszty się zgodzę
Czemu on napisał prawdę?
Z wyjątkiem tego boga...
[Prowokacja mode OFF]
Tak,wiem że sam hejtuje Rimejka ale mam już dosyć tych wszystkich wojen.Cały czas na yt czy w ogóle w internecie jakieś dramy,wojenki czy inne tałatajstwo.A to wszystko przez pieniądze.Myślę że Bóg kiedyś sam zniszczy ten świat bo nie będzie mógł zapanować nad ludzką głupotą.Internet miał służyć po części do rozrywki a nie masowych kłótni i wojen.(Ten post nie miał na celu obrażenia nikogo,więc jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony to przepraszam,ale po prostu musiałem powiedzieć co myśle)
1. A wiesz, że cały sens twojego posta został pokonany przez brak podstawowej interpunkcji?
2. Skąd ty wiesz o pieniądzach, które rządzą światem w tak młodziutkim wieku?
3. Hejtując, sam toczysz wojnę i prowokujesz do dalszej eskalacji konfliktu.
1.Nie wiem czy sens został pokonany,ale wiem że estetycznie napewno dobrze to nie wygląda.
2.Po prostu chodzi mi o to że zawsze wszyscy kłócą się o pieniąde.
3.Wiem,ale postanowiłem coś z tym zrobić.
Witam. Chciałbym wam dzisiaj zaproponować świetnego lecz niedocenianego streamera jakim jest FlyJack. Jest to niezwykle ciekawy 24 letni facet z Gdyni, który chce podzielić się swoją pasją jaką są gry z szerszą publiką. Wchodząc na jego stream można spokojnie liczyć na dużą kulturę rozgrywki, brak cwaniactwa, dobry humor i co najważniejsze kontakt z widownią. Streamy zaczynają się wieczorami lecz jeśli publiczność będzie większa na 100 % poświęci nam więcej czasu. Dajmy mu szanse wybić się na tle znanych już osób. Ja od siebie mogę powiedzieć tyle na ten moment. Serdecznie zapraszam w swoim i jego imieniu do wspólnej zabawy.