Fnatic rozdaje nagrody z okazji 100k LikeIt!

Poszperałem na necie i znalazłem ciekawe info^^.

Fnatic rozdaje nagrody z okazji 100k Like It, niby wszystko fajnie ale.... oczywiście żeby coś dostać należy się pobawić.

Wiem że nagrody główne, które będą losowane to:

-SteelSeries Fnatic Sensei 10x

-SteelSeries Fnatic 7h 5x

-Player Jackets 5x

-Signed Player Shirts 10x

-A pair of Gunnar Paralex 5x

Wystarczy że odpowiemy na 3 bardzo proste pytania. Odpowiedzi będą ukryte w spoilerze tak żeby nie psuć niektórym zabawy :)

Do losowania można zaprosić przyjaciół, a za zaproszenia możemy otrzymać gwarantowane nagrody.

25 zaproszeń - podkładka pod myszkę

50 zaproszeń - okularki

Link: http://100k.fnatic.com/ref/tbyyo9y2 Jest to link z moim zaproszeniem i będę bardzo szczęsliwy jeśli z niego skorzystacie :)

Odpowiedzi:

1.20042.all the letters3.Counter Strke

Milutko.. ale po co ref link? ;>

@down

Nie no śmieję się xd

Oczywiście też ma +1 ode mnie

Ponieważ kolega chcę dostać np. podkładkę pod myszkę ; )

Dzieki za info, +1 ref dla ciebie ;D

Stronka ponownie działa po 2 dniowej przerwie. Także losujcie i rozdajcie znajomym linki, może uda się coś wygrać^^

Poszperałem na necie i znalazłem ciekawe info^^.

Fnatic rozdaje nagrody z okazji 100k Like It, niby wszystko fajnie ale.... oczywiście żeby coś dostać należy się pobawić.

Wiem że nagrody główne, które będą losowane to:

-SteelSeries Fnatic Sensei 10x

-SteelSeries Fnatic 7h 5x

-Player Jackets 5x

-Signed Player Shirts 10x

-A pair of Gunnar Paralex 5x

Wystarczy że odpowiemy na 3 bardzo proste pytania. Odpowiedzi będą ukryte w spoilerze tak żeby nie psuć niektórym zabawy :)

Do losowania można zaprosić przyjaciół, a za zaproszenia możemy otrzymać gwarantowane nagrody.

25 zaproszeń - podkładka pod myszkę

50 zaproszeń - okularki

Link: http://100k.fnatic.com/ref/tbyyo9y2 Jest to link z moim zaproszeniem i będę bardzo szczęsliwy jeśli z niego skorzystacie :)

Odpowiedzi:

1.20042.all the letters3.Counter Strke