Folia w Lumii 535

Szybkie pytanie.Czy Lumia 535 posiada fabryczna folie czy nie.

Raczej nie, moja lumia 630 nie miała.

Kupowałem 2 sztuki nie miała , ale gorilla glass 3 spisuje się świetnie.

To w sumie jak to jest gorilla Glass 3 to nwm kupować folie już teraz?Czy jak kupie sobie pokrowiec na niego(zakładany na tył z klapką z boku)to wystarczy.

Kup sobie folię i pokrowiec na tył jak już. Folia to kwestia 10 złoty. Ja mam pokrowiec na tył i folię z formy Nillkin, polecam. Warto kupić folię, nie ma co ufać temu GG3, bo i tak zrobią Ci się rysy po pewnym czasie.

Jeśli chciałbyś kupić coś lepszego na ekran to można kupić szkło hartowane. Na filmikach są testy jak ludzie młotkiem bili. Pękło szkło, zdjęli je, a ekran jak nowy.

Kup sobie folię i pokrowiec na tył jak już. Folia to kwestia 10 złoty. Ja mam pokrowiec na tył i folię z formy Nillkin, polecam. Warto kupić folię, nie ma co ufać temu GG3, bo i tak zrobią Ci się rysy po pewnym czasie.Jeśli chciałbyś kupić coś lepszego na ekran to można kupić szkło hartowane. Na filmikach są testy jak ludzie młotkiem bili. Pękło szkło, zdjęli je, a ekran jak nowy.

Coś takiego no nie?Bo to szkło hartowne to nie potrzebne bo i tak smartfona biorę z sobą rzadko a to tak tylko w domu jakby spadł czy coś.

Edit:Taa,to szkło to jakaś przesada,no ale się zobaczy bo typek wiertatrką wiercił po nim i nic.

Coś takiego no nie?Bo to szkło hartowne to nie potrzebne bo i tak smartfona biorę z sobą rzadko a to tak tylko w domu jakby spadł czy coś.

To po Ci telefon żeby go w domu na ozdobę trzymać? Dobre szkło to wydatek rzędu 40zł do tego zakłada się dużo łatwiej niż folię.

Wiem,wiem.Ale raczej kupie to szkło.

Szybkie pytanie.Czy Lumia 535 posiada fabryczna folie czy nie.