Fonline 2

Szukam fanów klasycznego Fallouta do gry przez neta na serwerze Fonline 2. Gram od wczoraj i nazbierałem trochę broni typu Small guns także mogę wspomóc podstawowym uzbrojeniem jak i doradzić w tworzeniu postaci gdyż jestem weteranem pierwszego fonline. Ogłoszenie dla dojrzałych intelektualnie.

Przepraszam, że ja tu z offtopem trochę wjadę, ale czy Ty kolego nie grałeś przypadkiem w Face of Mankind po stronie Vortexów? Jeśli tak to ja grałem jako Mardock w CGM i pamiętam, że się spotkaliśmy...

Żeby nie było totalnie nie na temat to dodam, że zapraszam do nas (Full Metal Rage) http://forum.fonline2.com/index.php?topic=8113. z tymże my powrót do Fonline 2 planujemy dopiero po wipie, który miejmy nadzieję będzie szybciej niż póżniej. :]

Szukam fanów klasycznego Fallouta do gry przez neta na serwerze Fonline 2. Gram od wczoraj i nazbierałem trochę broni typu Small guns także mogę wspomóc podstawowym uzbrojeniem jak i doradzić w tworzeniu postaci gdyż jestem weteranem pierwszego fonline. Ogłoszenie dla dojrzałych intelektualnie.