Fonline 2238 - ekipa

Zle sie dzieje, w panstwie Fallout.

Ruski, rosna w sile, trzeba cos z tym zrobic.

Szukam jakiejs ekipy do gry w F0nline.

Jest to gra MMO na podstawie Fallout'a 2 (Nie slyszales o tej grze? WSTYDZ SIE CZLOWIEKU!)

W skrocie.

Gra jest poprostu genialna, niesamowicie rozbudowana (Niestety, brak tutoriala, sprawia, ze nawet najwieksi pro, na poczatku sie nie polapia).

Swietny craft, mocne PvP (przy deadzie spada wszystko, sa emocje przy spotkaniu ruskich).

Gra wymaga 2 plikow z gry Fallout 2 (mozna je oddzielnie pobrac z neta, ale nie jestem pewny czy to legalne)

http://www.mmorpg.org.pl/fonline2238,g650.html

Jeżeli znajdę te 2 pliki na necie, to chętnie zagram ;] Bo mi sie płytka oryginalna zapodziała ;(

FALLOUT IS BRUTAL

Jak się wkurzycie po pierwszych deadach to sie nie zrażaj i pamiętajcie -Po trupach do celu.

Gram od wczoraj - 3 deady zaliczone :D

Ale co tam, gram dalej :)

Tylko niewiem, czy jest tam jakiś system zakładania gildi czy gangów

Zresztą, moim zdaniem po tym Wipe troche spieprzyli gre, wczesniej dało się brać Junk , drewno i te kamienie do crafta, w RNK, a teraz to ja niewiem nic...

kamienie to sie da zbierać na lewo od rnk w kopalni. Junk jest na niektorych mapkach (nie wiem gdzie ;D a z drewnem to nie pamietam. O ile nic nie zmienili od tego czasu jak grałem.

Idź na lewo o NCR, tzn na prawo to Vault 15. Na całym kwadracie masz urban teren i wszędzie pełno złomu. Kamienie w strzeżonej kopalni NCR oczywiście.

Dobra dzieki, podawajcie nicki ludzie, jakos sie spikniemy, ja poznalem juz 2 spoko osoby, a Fonline zdecydowanie do party jest :D

Znowu Mardock, zacząłem nową postać - chętnie coś pobiegam.

;]

Witam,

Chciałbym zobaczyć jak to jest grać w słynnego Fallout'a, dodam iż nie miałem z nim styczności. Jakie pliki bym musiał mieć aby móc zagrać? i jeszcze jedno Teamspeak Ventrilo załatwcie i jedziemy ; ))

Ostatnio próbowałem coś pograć w FO, ale nie działa mi. Miałem błąd z Master.Data, czy jakoś tak.

Chętnie bym z Wami pośmigał, bo dawniej nieco grałem z Zukerem, więc jak macie ochotę to powiedzcie mi co i jak.

Zle sie dzieje, w panstwie Fallout.

Ruski, rosna w sile, trzeba cos z tym zrobic.

Szukam jakiejs ekipy do gry w F0nline.

Jest to gra MMO na podstawie Fallout'a 2 (Nie slyszales o tej grze? WSTYDZ SIE CZLOWIEKU!)

W skrocie.

Gra jest poprostu genialna, niesamowicie rozbudowana (Niestety, brak tutoriala, sprawia, ze nawet najwieksi pro, na poczatku sie nie polapia).

Swietny craft, mocne PvP (przy deadzie spada wszystko, sa emocje przy spotkaniu ruskich).

Gra wymaga 2 plikow z gry Fallout 2 (mozna je oddzielnie pobrac z neta, ale nie jestem pewny czy to legalne)

http://www.mmorpg.org.pl/fonline2238,g650.html