Myślę, że przyda nam się tu chociaż skromny temacik dla tych co grają. ;]
Z mojej strony prosiłbym o aktywnych, żeby się dopisywali na listę graczy na stronie głównej portalu, to może unikniemy wymiany kul między sobą na pustkowiach.
Endżojn
YL
Z mojej strony prosiłbym o aktywnych, żeby się dopisywali na listę graczy na stronie głównej portalu, to może unikniemy wymiany kul między sobą na pustkowiach.
Endżojn
YL
ok już się wpisuje :> można jakieś screny wrzucić fajne sytuacje ;D
Świetny pomysł, już coś wrzucam.
Jeden z mniej spokojnych dni w NCR

Allah ;]

Wejście smoka ;p

event
Jak wrażenia po wipie? ;]
Jak na razie wszystko w porządku :>
Nic w porządku nie jest, wbic nie moge error pisze mi wszedzie i czarny ekran ;]
Ja tam roznicy po wipe nie widze... tych modeli 3d i tak nie ma, jak dla mnie tak samo sie gra, tylko jakby ludzi wiecej ;]
ps. Juz gram xD
Po za tym junka sie nie da zbierac tam gdzie sie da, i ogolnie nie moge sie jakos odnalezc xD Pomoze ktos? Nick mam Drake
Warcraft modele 3d są ,ale 2 - desert stalker i rat , ;D a jezeli chodzi junk to sie go podobno na mapie znajduje mi tam ladwiej jest jeżeli chodzi o surowce :> i roślinki.
Podawajcie nicki może założymy gang w przyszłości
Eriks2_PL
nie bijcie tylko mi pani Jadzi
PYTANIE
jakie sa wymogi na 1 lvl SG cały czas te same?
Co wy wiecie o przetrwaniu
. Junk można znaleźć w opuszczonych miastach.Proponuje obok Vaultu 15
A nick mam: Zurek Bandit
Fixit:
PS: Ja bym na początku proponował jakiś wspólny wypad na polowanko.
Co do wipe'a to wszystkie zmiany mi się bardzo podobają. Szczególnie sprawy crafting'u i surowców. Wyprawy całą drużyną po HQ ore/minerals są przednie.
Tylko jedno nie przypadło mi do gustu, brak możliwości leczenia za pomocą first aid w walce turowej.
jak u was stoi z profkami?? ja ide po 1 sg
jak u was stoi z profkami?? ja ide po 1 sg
Właśnie zbieram na energy expert 2 - oddam duszę za 30 Micro Fusion Cells i kapsle.
WTS - 2x SMG 10MM, 100x Small Energy Cells, 6x Gunpowder, 1x GH Alloys, 1x Good Metal Parts, 1x Leather Armor, 200x 10mm AP Ammo, 1x Magneto-Laser Pistol, ?x Brahmin Hide's
Robię też Good metal partsy, Alloysy i HQ Gunpowder na zamówienie w większych ilościach.
już po 2 wipach lekko nudzi mnie farmienie craftu ;/
Przecież nie trzeba grać crafterem, zwłaszcza po tym wipe'ie i nerfie exp'a z craftu.
Potrzebuje Uranium Ore - najlepiej przerafinowaną albo ludzi którzy mają ochotę na wyprawę górniczą. ;]
Ładnie się odwdzięczę.
Sandi19/tibijczyk20/sherkus20
Po 1 Yanglegend nie znam zadnego sand19 czy tibijczyka pomiliłes osoby po 2 widać jak sie znasz na fonline skoro grasz tylko na tym serwie po 3 glob4PD to japonsko-koreanski serwer ktory ma juz 2 latka a po 3 udowodnij ze sand19 i ten drugi to ja
(Cytat z komentarzy pod Fonline2238)
Czy on nie jest uroczy?
Endżojn
YL