Fonline 2238

Myślę, że przyda nam się tu chociaż skromny temacik dla tych co grają. ;]

Z mojej strony prosiłbym o aktywnych, żeby się dopisywali na listę graczy na stronie głównej portalu, to może unikniemy wymiany kul między sobą na pustkowiach.

Endżojn

YL

ok już się wpisuje :> można jakieś screny wrzucić fajne sytuacje ;D

Świetny pomysł, już coś wrzucam.

Jeden z mniej spokojnych dni w NCR

25214563.jpg

Allah ;]

89823118.jpg

Wejście smoka ;p

32679663.jpg

ustawka.jpg

event :D

Jak wrażenia po wipie? ;]

Jak na razie wszystko w porządku :>

Nic w porządku nie jest, wbic nie moge error pisze mi wszedzie i czarny ekran ;]

Ja tam roznicy po wipe nie widze... tych modeli 3d i tak nie ma, jak dla mnie tak samo sie gra, tylko jakby ludzi wiecej ;]

ps. Juz gram xD

Po za tym junka sie nie da zbierac tam gdzie sie da, i ogolnie nie moge sie jakos odnalezc xD Pomoze ktos? :( Nick mam Drake

Warcraft modele 3d są ,ale 2 - desert stalker i rat , ;D a jezeli chodzi junk to sie go podobno na mapie znajduje mi tam ladwiej jest jeżeli chodzi o surowce :> i roślinki.

Podawajcie nicki może założymy gang w przyszłości

Eriks2_PL

nie bijcie tylko mi pani Jadzi

PYTANIE

jakie sa wymogi na 1 lvl SG cały czas te same?

Co wy wiecie o przetrwaniu tongue.gif. Junk można znaleźć w opuszczonych miastach.Proponuje obok Vaultu 15

A nick mam: Zurek Bandit

Fixit:

PS: Ja bym na początku proponował jakiś wspólny wypad na polowanko.

Co do wipe'a to wszystkie zmiany mi się bardzo podobają. Szczególnie sprawy crafting'u i surowców. Wyprawy całą drużyną po HQ ore/minerals są przednie.

Tylko jedno nie przypadło mi do gustu, brak możliwości leczenia za pomocą first aid w walce turowej.

jak u was stoi z profkami?? ja ide po 1 sg

jak u was stoi z profkami?? ja ide po 1 sg

Właśnie zbieram na energy expert 2 - oddam duszę za 30 Micro Fusion Cells i kapsle.

WTS - 2x SMG 10MM, 100x Small Energy Cells, 6x Gunpowder, 1x GH Alloys, 1x Good Metal Parts, 1x Leather Armor, 200x 10mm AP Ammo, 1x Magneto-Laser Pistol, ?x Brahmin Hide's

Robię też Good metal partsy, Alloysy i HQ Gunpowder na zamówienie w większych ilościach.

już po 2 wipach lekko nudzi mnie farmienie craftu ;/

Przecież nie trzeba grać crafterem, zwłaszcza po tym wipe'ie i nerfie exp'a z craftu. :D

Potrzebuje Uranium Ore - najlepiej przerafinowaną albo ludzi którzy mają ochotę na wyprawę górniczą. ;]

Ładnie się odwdzięczę.

Sandi19/tibijczyk20/sherkus20

Po 1 Yanglegend nie znam zadnego sand19 czy tibijczyka pomiliłes osoby po 2 widać jak sie znasz na fonline skoro grasz tylko na tym serwie po 3 glob4PD to japonsko-koreanski serwer ktory ma juz 2 latka a po 3 udowodnij ze sand19 i ten drugi to ja

(Cytat z komentarzy pod Fonline2238)

Czy on nie jest uroczy?

Myślę, że przyda nam się tu chociaż skromny temacik dla tych co grają. ;]

Z mojej strony prosiłbym o aktywnych, żeby się dopisywali na listę graczy na stronie głównej portalu, to może unikniemy wymiany kul między sobą na pustkowiach.

Endżojn

YL