Forge

Wczoraj wystartowała alpha masówki PvP-Only Forge. Jest to bardzo wczesna wersja więc ciekawi mnie wasza ocena na stan dzisiejszy.

Co myślicie o optymalizacji, rozgrywce, ilości skillów i klas, braku jakiegokolwiek shopu, upgreadów i oczywiście funowi jaki niesie gra? :D

szczerze mowiac, zawiodlem sie na tytule, najlepiej sam zagraj i ja ocen, ogladnalem gameplaya, spodobala mi sie, zagralem, odinstalowalem ;d

Zaraz, zaraz, a czy aby zagrać w alpha testach nie trzeba wpłacić x dolców? Nie do końca rozumiem :D

@UP

Jeśli zarejestrowałeś się wcześniej na stronie, mogłeś dostać darmowe zaproszenie ^ ^

@2xUP

Zagrałem już i mam trochę mieszane uczucia. Ogromna mapa, za mało graczy, dość szybko się nudzi (cały czas ten sam schemat walki) ;/

Wczoraj wystartowała alpha masówki PvP-Only Forge. Jest to bardzo wczesna wersja więc ciekawi mnie wasza ocena na stan dzisiejszy.Co myślicie o optymalizacji, rozgrywce, ilości skillów i klas, braku jakiegokolwiek shopu, upgreadów i oczywiście funowi jaki niesie gra?

Nie wczoraj tylko dużo dużo wcześniej, ja testowałem ten tytuł ok 2 tyg. temu.

Nie trzeba płacić za żaden klucz, wystarczy napisać maila do Admina FORGE, ja właśnie w ten sposób dostałem klucz.

Co do gry.

Optymalizacja bardzo, ale to bardzo słaba.

Grafika także nie powala. Może to tylko uroki alpha i poprawią to na cb/ob.

Brak open-world'a, moim zdaniem to wielki minus w grach nastawionych na pvp.

//Jeśli ktoś chętny zapraszam na mój stragan, mam od sprzedania/wymiany 2x acc do alphy.

teh8-phub-xgdd-6D7c

8wtQ-3NbE-Jgzb-TG8u

8vWy-mDxi-nwfs-qSnh

SPy7-CFau-c9pG-xrfp

ntiU-rWnT-RYkY-NF9h

tbLs-RLIN-J7or-cJvU

e8J1-1jUZ-VFw5-azDM

XKRq-ytFW-e5HJ-KqFU

itqy-vREw-payF-5Pfq

qE7W-sUsd-Btwg-CsTY

FajJ-uNiC-7Fjg-VwSw

WAvY-GanT-gYne-hc8Q

PcdC-sc7d-Vae1-xbzY

IhGU-a2gK-NYkP-Wfen

Dfp6-DcB1-7P7o-6vhM

Zhte-h4r8-NpMU-ctNG

KKFy-28UK-jXsj-UCwI

og7g-IXIc-jQJx-bkKc

XzkF-B7Pu-qRdE-9sw1

wcFJ-Cwor-JvsT-3hRq

3tc4-7vtT-VYe5-zG35

XZTV-jE8v-sRNd-m89I

fdkb-otk2-cEzx-tdLu

bkIC-sNC6-gBr8-qebq

Ja4b-znSD-ewu6-AXsG

Tr66-SWYe-4auh-eeov

v7D2-Ye7C-Gaos-Dg87

xbjc-Dic1-XLgK-bjBz

hLgf-HQHU-Rm7P-onvh

DRUg-vuyg-Fm7k-GnHo

jXjv-hApy-r6ii-FcWr

ZJjV-tV9j-uNRn-DhWS

9cF4-64XH-Lhhy-uXdf

rJZQ-JrS1-kmFp-kNc6

uLJX-YjCf-tj5a-PJUv

Nn5H-MfYh-dHo7-SQIA

AIHX-x68W-ImPJ-X5r4

wgKi-gjzZ-B2Cz-hHVm

B6Wa-eVLn-CuEZ-tcxj

obwp-1mim-gYId-GcK9

8tjq-MABc-fHcg-8R7o

brIq-irwk-6p9z-mnVt

hww3-sjv3-yfxF-vonP

aFUX-ogtV-E9KT-YpH6

o2Ti-Ihss-bXEq-UScL

tsus-juoZ-D2ii-Ptkk

wWJA-usXG-KYvG-K2SD

iRfp-Xd1x-7PVU-3bqa

946R-nV78-ffUa-EIYG

Kto pierwszy ten lepszy, jeśli ktoś nie zdąży zapraszam na mój stragan.

@up: te same klucze znajdziemy tutaj: http://account.playf.../AlphaKeys.aspx - w dodatku od razu widać czy są użyte czy nie ;) niemniej, dzięki za info, zobaczymy z czym to się je.

EDIT: Region Europe/Russia trochę mnie rozbawił :D

Wczoraj wystartowała alpha masówki PvP-Only Forge. Jest to bardzo wczesna wersja więc ciekawi mnie wasza ocena na stan dzisiejszy.

Co myślicie o optymalizacji, rozgrywce, ilości skillów i klas, braku jakiegokolwiek shopu, upgreadów i oczywiście funowi jaki niesie gra? :D