Proszę o pomoc przy formatowaniu komputera.Nigdy tego nie robiłem więc chce być pewny że dobrze robie.Na innych stronkach są stare informacje więc nie moge sięo niczym dowiedzieć.Chcę żebyście nie dawali mi stronek żadnych tylko sami powiedzieli.
Format
Przy instalacji windowsa wybierasz partycje C: i bierzesz opcje "formatowanie ntfs", albo tak jak ja zawsze "szybkie formatowanie ntfs"
Chyba, że chcesz sformatować inne partycje niż systemową to wtedy polecam program "partition magic".
Chce sformatować Dysk C, ale jak biore mój komputer wciskam na dysk C formatuj ,potem ustawiam to co tam czeba i wciskam formatuj zarz wyskakuje okienko że tego nie mozna zrobić,ponieważ jakieś programy są w użyciu z dysku C,ale z dysku C jest tylko te pierdoły tylko używane jak explorer itp...
Nie możesz w taki sposób sformatować partycji C gdyż to na niej siedzi Twój system. Jak wyobrażasz sobie działanie systemu bez systemu? Możliwości jest wiele, zrób np. tak jak mówił Prexor, czy tak jak jest to pokazane na filmiku cree. Nie jest to trudne, ale pamiętaj że bezpowrotnie (no może nie tak zupełnie bezpowrotnie) stracisz wszystkie zapisane na dysku informacje. Dla mnie format to ostateczność i u siebie robiłem go tylko 2 razy w życiu (a mam ten komputer ponad 8 lat!).
To co ja mam wkońcu zrobić O_O Chciałem zrobić forma żeby mi Cabal działał doradził mi tak Kuboszek bo on mówiłże też miał takie problemy jak ja, a jak zrobił formata towszystko było OK.
Proszę o pomoc przy formatowaniu komputera.Nigdy tego nie robiłem więc chce być pewny że dobrze robie.Na innych stronkach są stare informacje więc nie moge sięo niczym dowiedzieć.Chcę żebyście nie dawali mi stronek żadnych tylko sami powiedzieli.