Witam, od dłuższego czasu nakrecan się na gry mmo które ostatnio wychodzą lecz są tak crapowate ze szybko mi się nudzą i odpuszczam... Może dlatego ze mam mało czasu na głębsze zapoznanie się z tytułem... Ale to nie zmienia faktu ze gra ma zachęcać od startu a w ost. Produkacjach tak nie jest. W ostatnich latach prowadzilem gildie w roznych mmo i to z sukcesami. Trafiala sie zawsze fajna randomowa ekipa, dlatego gildie dobrze prosperowaly. Miedzy innymi Valhalla w metinie,mythosie,eligium,c9 czy vindictusie, później był okres przerwy i nastały czasy Tery online i Gildii Husaria lecz niestety przez trolli i prowodyli rozpadło się wszystko...stracilem wtedy wiare w gry mmo i ludzi... Dlatego zaczelem grac casulowo i poswiecac wiecej czas rodzinie i narzeczonej:-]
W ostatnim czasie wraca mi chec do grania więcej dluzej dlatego postanowilem odbudowac motywacje i zaczac dzialac. Zauważyłem ze Rift przechodzi na f2p i pomyślałem czemu nie to tylko 9gb pobierania i powiem wam ze się opłacało ! To jest to czego szukałem :-] na razie gram z 2 kumplami komunikując się ts3 prywatnym. Właśnie w tej produkcj chciałbym założyć gildie ale... To jeszcze Nic pewnego no Gildia Make More Multigaming chce postawic dywizjena szardzie Icewatch. Jeśli zwerbuja odp grupę przejdę do nich jeśli nie to powstanie Formoza czyli gildia 4fun.