Formoza czyli 4fun

Witam serdecznie,

Czy kiedykolwiek ktoś z was słyszał o czymś takim jak Formoza?

Chyba nie hehe...

Do rzeczy moi drodzy...

Formoza jest nowym ugrupowaniem graczy stawiających na grę 4fun i lojalność wobec innych.

Szukam ludzi z poczuciem humoru cechujących się duza kreatywnością i otwartością na częste zmiany gier mmo :-)

Aktualnie w raz ze mną jest nas czterech ale ogarniętych graczy przywiązanych do tego ugrupowania jakim jest Formoza.

Nie szukam ludzi co pograja parę chwil i znikną na zawsze, dlatego up wspominałem o lojalności.

Chciałbym stworzyć wieksza grupę zgranej ekipy co będzie się wspierała przez lata i przy okazji dobrze bawiła.

Więcej info podam jak zgłosi się kilka osób.

Pozdrawiam

A W co gramy ? :D

@Qeshua Ja słyszałem o Formozie.Jest to morska jednostka działań specjalnych przeznaczona do akcji typu dywersja morska.Macie coś wspólnego z tą formacją,planujecie jakieś konkretne misje? :D

@wagonik666

aktualnie w World of Metin 2 Global Eng ^^

szukam ludzi i pomysly na nowa gierke do wspolnego giercowania ;) oczywiscie F2P ^^

Mam w głowie parę tytułów ale jeszcze się poważnie zastanowię czy zdradzić Ci te tajnie utajona tajemnice :-) Ale napewno są to klimaty magii i miecza <3

@Valgour

Bravo ! strzal w 10 !

Wspolnego ? hmm chyba nic procz checi zwyciestwa i rywalizacji :)zawsze mnie kręciły jednostki specjalne jak grom czy navy seals wiec stad pomysł na unikalna nazwę jaka jest Formoza ^^

Questow mamy pelno ^^ heheh

nr.1 Skocz po bro na cpn. Reward : pusta butelka + 20 do zawrotow glowy :P

Ogólnie nie wymagam od graczy jakiegoś tam specjalnego ogaru i doświadczenia oraz wiedzy o jednostkach specjalnych hehe licza się chęci same aby razem z nami zaistnieć w magicznym świecie mmo<3

Do jutra do godziny 16 będę pisał z telefonu... Niestety w pracy nie mam kompa :-P

Hm... osobiście mogę pograć w Mt2 ale na jakimś hard priv. na globie już się nie opłaca grać jak dla mnie. :)

Jakie gry jeszcze... RODE przyjemna gierka coś w Des Dragon's Prophet

Neverwinter ostatnio przetestowałem bardzo ciekawa gierka doszedłem chyba do 19 poziomu albo 20 lecz brakło chętnych do wspólnego expienia i wykonywania questów.

Można też coś poszukać z pośród starych tytułów ?

Farmoza brzmi jak farmozon ale to tylko moje odczucia

@predi Łoł,ale przemyślenia,długo rozkminiałeś tą kwestię.Pewnie studiujesz filozofię,zgadłem?

@Predi

Dziekuje za twoje odczucie :-]ale nie wiem co to jest farmoza... Coś związane z farmieniem w grach mmo? My nazywany się FORMOZA<3

@Nomad

Privy ogólnie odpadają. Wolimy oficjalne wersje gier. Gramy 4fun ale osiągnięcie czegoś na privie nie daje tyle satysfakcji i radosci co na trudniejszym oficjalu.

Hmm Rode? Po pracy sprawdzę ten tytul:-] a nóż będzie to trafny wybór. W Newerwintera zakończyliśmy juz grać akurat... Gry opierające się na instancjach nudzą się szybko... Nooo pvp było dość fajne bo można było się pojedynkować i lvlowac jednocześnie. Jasne ze możemy pograć w starsze tytuły ale z góry tibia i mu online odpadają :-P

@Valgour

dzięki za wypowiedz. Chociaż ty masz trochę szacunku wobec nazwy tej instytucji jaka jest nasza polska jednostka specjalna:-]

Dziś po 17 podam namiar na mojego prywatnego ts3 i wtedy się obgada co i jak bez trolli:]

A miałeś grać z nami w Neverwinter... Tak jak w większość mmo i poszedłeś sobie po 2 dniach :P

A miałeś grać z nami w Neverwinter... Tak jak w większość mmo i poszedłeś sobie po 2 dniach

potestowalem i nie przypadła do gustu, przecież wiesz ze nic na sile a ja jestem wybrednym graczem ^^

Dlatego szukam innych mmo 4fun dla zabicia wolnego czasu. Większość czasu spędzam z narzeczona niż przed monitorem wiec wiesz jam to jest z graniem:]niestety u mnie powoli koncza sie czasy grania po 15h dziennie.. ale zawsze ekipę casulowych graczy można zebrać:)

Jednostka Wojskowa Formoza, dawniej m. in. Morska Jednostka Działań Specjalnych - jednostka wojskowa płetwonurków bojowych.Pododdział Wojsk Specjalnych Rzeczypospolitej Polskiej.

No chyba jednak ktos slyszal w przeciwienstwie do ciebie :)

W przeciwienstwie do mnie? O_O

nie kumam... Skoro ja jestem ponyslodawca to chyba powinienem znać genezę i znaczenie tego terminu ^.^ w każdym bądź razie cieszę się ze parę osób wie co to znaczy bądź chociaż probujecie zaimponować umiejętnością szukania u wujka Google :-]

@up He,he..spoko :D.Może jednak skupmy się na zagadnieniu,w jakiej konkretnie grze mmo Formoza ma zamiar się odnależć.Na terenie jakiej krainy zamierzacie wykonywać swoje misje oraz zadanie bojowe ;)?Może spróbujecie swoich sił w Arcane Saga?Kiedyś byłem ciekaw tej gry,zanim jednak znalazłem wolny czas,serwery zamknięto.Fakt,że na razie trwając closet beta testy i będzie wipe,ale może gra się okaże grywalna i warto będzie porzeżbić w niej już po oficialnym starcie,czy tam obt?

Kurde ja bym połupał z wami w the pride of taern :D, ta gra naprawde kiedys byla do du dla mnie ;P< ale jak zacozlem to czuje ten polski klimat i jest naprawde spoko

Proponuje zagrać w te 2 tytuły na dobry początek współpracy :] co wy na to? TPoT przeglądarkowa wiec spokojnie można grać w wolnych chwilach a Arcane cbt wiec przybliżymy sobie ten tytuł a później się zastanowimy nad gra finalna czyli na dłużej :-D może Dragon Prophet też można spróbować ale od open bety. Komentujcie moje robaczki :-]

Zapraszam Do Naszej Spolecznośći Gramy Aktualnie World Of Metin 2 Zapraszamy Wszystkich Do Gry z Nami ;]

<< Polecam gorąco i zapraszam do gry ;) jeżeli ktoś chce się przyłączyć proszę pisać pod 20486712 ;)

Mialem wybor albo Dragon Prophet albo Rode... wybralem DP ale dajej cbt wiec za bardzo sie nie angazowalem w gre. Pobieram Rode i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Metin poczeka^^

namiar na ts3 : 178.19.107.170:5000

zapraszam zainteresowanych :)

jutro dostepny bede od 20:00.

Miałem okazje zagrać w DP. i nie przypadła mi do gustu wgl.... może jak wyjdzie już oficjalnie to jeszcze wejdę by zagrać ale jak narazie pykam w RODE ;)