Forsaken Roleplay - GOTHIC!

Hmmm.... mógłbyś zrobić miejsca na np polowania by zbierać mięso skóry itp. Dodało by to fajnego erpegowego klimatu na polowaniach

Dużo rolę będą mieli GameMasterzy, przykładowo odegrasz sobie długą akcję z polowania, piszesz do GM'a i dostajesz itemy, tak samo będziemy organizowali rózne przedsięwzięcia, których celem będzie poruszenie rozgrywki w grze, a także zdobycie unikalnych rzeczy, za które uzyskacie sporo waluty.

Musimy stworzyć jakąś nową frakcję :D

Dokładnie! Zrobimy naszą forumową frakcje :). To byłby super pomysł !. Przejmiemy zamek w Górniczej dolinie hehehe... :rolleyes:

Specjalnie zrobiłem tutaj konto aby co nieco w tym temacie napisać :)

Super, naprawdę super pomysł !!

Będę grał na pewno :)

Macie kolejnego gracza :)

Gothic, mój ulubiony RPG ( oczywiście tylko 1 i 2 NK , a 3 ZB nie jest zła moim zdaniem, ale brakuje klimatów z poprzednich części :D ). Mój los dzielę z poprzednimi postami, też nagrałem się na RP kawał czasu, na pewno zagram. A co do "forumowej" frakcji to jestem na TAK. Byle byśmy byli ( jeśli to nastąpi ) kimś na wzór najemników. :D Albo chociaż ich armory. :P

Ja póki co złożyłem podanie o przyjęcie do straży miejskiej :). Od czegoś trzeba zacząć do póki nie ustalimy szczegółów :D. A od startu serwera zacznie się moja droga do dominacji nad Górniczą Doliną! Buahahah :D

Hahahaha, nie wierzę! Dziś w nocy śniło mi się, że znów zaczęłam grać w jedynkę a tu taki news! :D

Mega akcja, oczywiście popieram!

A czy dla żółtodzioba miejsce się znajdzie? W sensie nigdy nie brałam udziału w czymś takim "na poważnie", ale często odgrywam ze znajomymi różne role przez smsy a i Gothica znam dobrze :)

o.O czekam !!!!

Wyobrażam sobie coś w rodzaju łowców nagród, oczywiście jako frakcja przestępcza. Z dobrą historią i graczami możemy stworzyć coś naprawdę ciekawego.

Artciku mam pytanie: Czy od startu serwera będzie udostępniony Jarkendar ? (piraci i te sprawy *___*)

Czekam na start. Z chęcią pogram. Od dawna szukałem czegoś w temacie RP.

Zamek w Górniczej dolinie...trzeba go przejąć :)

Hahahaha, nie wierzę! Dziś w nocy śniło mi się, że znów zaczęłam grać w jedynkę a tu taki news! Mega akcja, oczywiście popieram!A czy dla żółtodzioba miejsce się znajdzie? W sensie nigdy nie brałam udziału w czymś takim "na poważnie", ale często odgrywam ze znajomymi różne role przez smsy a i Gothica znam dobrze

Jasne. Dla chcącego nic trudnego. Z ogromną przyjemnością wprowadzimy Cię w świat Role Play'u.

Artciku mam pytanie: Czy od startu serwera będzie udostępniony Jarkendar ? (piraci i te sprawy *___*)

Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie. Zadaj je na naszym forum - w dyskusjach. :)

Będzie nasz chłopaki! :D

@Edit: I dziewczyny ! :)

Tylko trzeba pierw te tereny oczyscic..maskra.

Eee tam,chłopaki dadzą radę :D. Muszą ,jak już taki hype się zrobił :D

:o. Na takie coś czekałem tyle czasu… Już nie mogę się doczekać… No panowie i panie sypać pomysłami co do naszej frakcji!

Przydałby się jakiś oddzielny temat i wpisy ludzi, którzy by na pewno wzięli w tym udział. Zamek w Górniczej Dolinie to naprawdę ciekawa opcja, tylko teraz trzeba zastanowić się nad genezą naszej organizacji oraz czym byśmy się zajmowali. Jakieś Mroczne Bractwo, Łowcy Nagród, Najemni Szubrawcy : D

Mam nawet nazwę ! Leśne Yebaki ! :D

Wielbię Gothica za wszystko więc obowiązkowo będę grał. Najlepsze RPG w historii.