Forsaken World - Gildia Iluminati

Gildia Iluminati

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Nazywam się DeadSeal i jako przywódca gildii chciałbym na wstępie napisać, że jest mi niezmiernie miło tutaj gościć i zaoferować wam aktualnie jedną z największych polskich gildii w grze Forsaken World.

Zacznijmy zatem od małej podstawy, mianowicie jakim rodzajem MMO jest Forsaken World? Jest to MMORPG, zatem gra oferuje nam szereg możliwości oraz zabawy. Najlepiej jednak będzie jeśli sami przekonacie się i poczytacie kilkanaście artykułów o tej grze. Niestety jak wiele MMORPG-ów gra nie jest tą samą "świetnością" co za swych początków, jednak nie można mówić tutaj o nie wiadomo jak wielkim upadku.

Nasza gildia jest wyłącznie polską gildią liczącą obecnie ponad 50 osób (niestety tylko 15-30 osób to zazwyczaj gracze dzienni, niektórzy potrafią grać dniem i nocą). Spora ilość z tych graczy to dziewczyny/kobiety! Znajdujemy się obecnie na serwerze Illyufe PvE i raczej nie planujemy jakichkolwiek zmian. Niektórzy mogliby zadać sobie pytanie dlaczego akurat ten serwer a nie inny. Wybraliśmy go, ponieważ serwer PvP doszczętnie podupadł, a reszta jest totalnie wykluczona(granie na USA serwerach raczej nie ma sensu jak i również na niemieckim oraz francuskim serwerze). Jako Iluminaci preferujemy grę PvP, dlatego miło byłoby zobaczyć chętne osoby grające generalnie w tym kierunku. Posiadamy również serwer na popularny komunikatorze głosowym jakim jest Teamspeak 3.

Podsumowując:

• Poszukujemy aktywnych graczy z minimalnym wiekiem 16+,
  • Osoby posiadające oraz korzystające z komunikatora Teamspeak 3 mile widziane,
  • Preferowany styl PvP
  • Spore grono posiadanej płci żeńskiej w gildii.

Liczę na to, że temat został napisany odpowiednio i nie zawiera większej ilości błędów niż przypuszczam.

Kontakt w celu rekrutacji/informacji:

• W grze - Wiadomość do jednego z graczy o nicku: DeadSeal, JellyBear, Nagini_PL,
  • Post w temacie np. "Chciałbym/Chciałabym wstąpić do gildii",
  • Skype, Teamspeak (proszę o wiadomość prywatną w celu uzyskania danych).

ej ja bym zagrał ale mam małe pytanie dużo sianka trzeba wydać żeby być proo ?? czy da się na h lvl bez wydawania chajsu

Takie pytanie, jak gra stoi z IS, czy jestem w stanie coś osiągnąć bez wydawania real kasy, no i czy macie coś przeciwko, gry tylko w weekendy, ponieważ tylko wtedy gram...

ściągam na steam jutro zaczne gre

Jakich klas ewidentnie brakuje wam w gildii? Bo myślałem o powrocie do FW, chyba nawet mam jakąś postać na waszym serwerze, ale ręki nie dam sobie uciąć.

Siemka,chciałem powiedzieć ,że gildia Iluminati to całkiem przyjemna społeczność,pozdro dla DeadSeal :D .Miałem okazje być w tej gildii i wspominam miło czas w niej spędzony.@DeadSeal ,gratuluję wytrwałości ,że wam chce się grać w FW jeszcze;].Zero ironii z mojej strony.Ja się wymiksowałem z tematu osobiście.Uznałem ,że gra ogólnie jest nudna w swej konstrukcji na dłuższą metę ale szacun dla was ,że nadal gracie.

Odpowie ktoś na moje pytanie...

Grać można na luzie bez wydawania real kasy,nie ma żadnych ograniczeń.Problem zaczyna się kiedy chcesz naprawdę zadziałać w pvp.Na serwerze pve masz możliwość powalczyć na arenkach,immortal rifts(terrytory wars}i gildyjne bitwy.Wydawcą gry jest firma Perfect World która jest znana z pay to win.

Ale i tak pobieram spróbuje

Witam i przepraszam za brak odpowiedzi na pewne pytania.

Jeśli chodzi o pytanie Szera - To Item shop jest dość sporym wyznacznikiem siły danych osób, dlatego by być "pro" wystarczy zainwestować pieniądze i delikatnie zaznajomić się z własną postacią. Generalnie nie mamy w gildii osób które w ten sposób grają, a mimo to utrzymujemy się dość wysoko w ogólnej tabeli.

"Gracze weekendowi" hm... Na ten temat powiem tylko, że jeżeli posiadasz komunikator TS i spełniasz wymagany wiek to większych problemów nie będzie.

Co do klas brakuje chyba nam najbardziej healerów - Divine Priestów, którzy mają do tego "dar".

Spoko dziś gre zaczynam, ktoś poda tsa ?

Mam Blood Vampa na 53 tam, ale od ponad roku (jak nie lepiej) nie grałem, więc nieco zaśniedziałem :P Ogarnę czy jeszcze mi się to widzi i jak coś dam znać

IGN: Bishop

Gildia Iluminati

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Nazywam się DeadSeal i jako przywódca gildii chciałbym na wstępie napisać, że jest mi niezmiernie miło tutaj gościć i zaoferować wam aktualnie jedną z największych polskich gildii w grze Forsaken World.

Zacznijmy zatem od małej podstawy, mianowicie jakim rodzajem MMO jest Forsaken World? Jest to MMORPG, zatem gra oferuje nam szereg możliwości oraz zabawy. Najlepiej jednak będzie jeśli sami przekonacie się i poczytacie kilkanaście artykułów o tej grze. Niestety jak wiele MMORPG-ów gra nie jest tą samą "świetnością" co za swych początków, jednak nie można mówić tutaj o nie wiadomo jak wielkim upadku.

Nasza gildia jest wyłącznie polską gildią liczącą obecnie ponad 50 osób (niestety tylko 15-30 osób to zazwyczaj gracze dzienni, niektórzy potrafią grać dniem i nocą). Spora ilość z tych graczy to dziewczyny/kobiety! Znajdujemy się obecnie na serwerze Illyufe PvE i raczej nie planujemy jakichkolwiek zmian. Niektórzy mogliby zadać sobie pytanie dlaczego akurat ten serwer a nie inny. Wybraliśmy go, ponieważ serwer PvP doszczętnie podupadł, a reszta jest totalnie wykluczona(granie na USA serwerach raczej nie ma sensu jak i również na niemieckim oraz francuskim serwerze). Jako Iluminaci preferujemy grę PvP, dlatego miło byłoby zobaczyć chętne osoby grające generalnie w tym kierunku. Posiadamy również serwer na popularny komunikatorze głosowym jakim jest Teamspeak 3.

Podsumowując:

• Poszukujemy aktywnych graczy z minimalnym wiekiem 16+,
  • Osoby posiadające oraz korzystające z komunikatora Teamspeak 3 mile widziane,
  • Preferowany styl PvP
  • Spore grono posiadanej płci żeńskiej w gildii.

Liczę na to, że temat został napisany odpowiednio i nie zawiera większej ilości błędów niż przypuszczam.

Kontakt w celu rekrutacji/informacji:

• W grze - Wiadomość do jednego z graczy o nicku: DeadSeal, JellyBear, Nagini_PL,
  • Post w temacie np. "Chciałbym/Chciałabym wstąpić do gildii",
  • Skype, Teamspeak (proszę o wiadomość prywatną w celu uzyskania danych).