Witam, pobrałem grę zainstalowałem i tu wszystko ładnie, pierwsze uruchomienie gry i tu bum. wybieram server- wybrałem patch_1 i nie można go zaktualizować, tzn. przy aktualizacji pisze : "error in extracting files" i tak co chwile... proszę o szybką pomoc
Forsaken World problem z patchem
cześć miałem ten sam problem ale wystarczyło ściągnąć ze strony gry patch i go zainstalować bez przenoszenia i bez niczego i będzie śmigać jakby coś było nie tak pisz na moje gg 7745977
proszę o inne odpowiedzi
Witam
W czasie CBT też miałem ten problem proponuje wybrać patch_2, mi to pomogło.
nic a może to być problem z torrentem tym ze strony?
nic a może to być problem z torrentem tym ze strony?
Nah, torrent, zamieszczony na oficjalnej stronie FW, jest w pełni sprawny, osobiście nie było kłopotów z jego ściągnięciem.
Również miałem problem z komunikatem "Error in extracting files" oraz "Unable to execute files: patcher.exe" przy patchowaniu, pomogło mi uruchomienie aplikacji PATCHERSYNC znajdującej się w folderze z grą, potem launcher zaczął swobodnie łączyć się z serwerami patcha, pobierać dostępne aktualizacje i normalnie włączać grę przez GAME START. Spróbuj tego rozwiązania, może i Tobie pomoże.
Pozdrawiam~!
Witam, pobrałem grę zainstalowałem i tu wszystko ładnie, pierwsze uruchomienie gry i tu bum. wybieram server- wybrałem patch_1 i nie można go zaktualizować, tzn. przy aktualizacji pisze : "error in extracting files" i tak co chwile... proszę o szybką pomoc