Forsaken World

js8c.jpg

Hejo,

Gierke casulowa dla odprezenia juz znalazlem, nazywa sie "Brawl Busters" :)

Teraz tak, "Hellgate Global" wcale mi sie nie znudzil, ale za duzo klimatu mrocznego a'la horroru meczy, wiec postanowilem wrocic do korzeni mmo i poszukac gry w stylu sredniowiecznym fantasy i mysle ze znalalzem zapomniany tytul przez wielu z was. Jest to Forsaken World ( serwery USA ). Pamietacie tą gre ? To nie musze przedstawiac ^^ Hmm zamieszcze pare screenow bo po co sie rozpisywac, jak wiadome ludzie wola ogladac a nie czytac :) hah ^^ Noo nawet filmik wrzuce :) enjoy ^^

t60q.jpg

e6qj.jpg

w801.jpg

Pozwolilem sobie wrzucic filmik tego swietnego pana :

Mam urlop i procz wypoczynku na sloneczku szukam rozrywki przed monitorem wiec ?

Zapraszam zainteresowanych !!

Reasymujac :

Chcesz pograc w grupce ludzi ? lubisz sie smiac ? korzystasz z ts3 ?

Zapraszam do wspolnej gry w takie tytuly jak mroczny postapokaliptyczny Hellgate Global, Komiksowy z jajem Brawl Busters oraz w Sredniowieczne Fantasy Forsaken World ! :)

Qeshua, granie w kilka gier nie wychodzi - wiem z doświadczenia. Wszystkie CI się znudzą, jak jednej uwagi nie poświęcisz. Tak jak to ma miejsce u Ciebie :3 Nikt nikomu nie karze no-life'ić, nie trzeba tylko przed kompem siedzieć przecież, ale jak grasz to w jedną produkcję(moim zdaniem).

P.S.

Nie lubię tego typu gier, kiedyś grałem w Talisman Online i wtedy było fajne, teraz mnie już jakoś odrzuca.

Problem z Forsaken Worldem jest taki, żę od 45 lvla to expi się choelrnie ciężko. Exp leci jak krew z nosa, w kółko robi się to samo i można umrzeć z nudów. obowiązkowo tzreba robić daily. Dzień w dzień te same. Nie polecam. Na dodatek IS P2W od PWE.

Qeshua, granie w kilka gier nie wychodzi - wiem z doświadczenia. Wszystkie CI się znudzą, jak jednej uwagi nie poświęcisz. Tak jak to ma miejsce u Ciebie Nikt nikomu nie karze no-life'ić, nie trzeba tylko przed kompem siedzieć przecież, ale jak grasz to w jedną produkcję(moim zdaniem).P.S.Nie lubię tego typu gier, kiedyś grałem w Talisman Online i wtedy było fajne, teraz mnie już jakoś odrzuca.

Akurat potrafie ogarnac pare tytulow na raz pod warunkiem ze wszedzie beda ludzie do grania i ts :)

Robie to wszytsko aby przyciagnac ludzi na ts3 i nie tylko grac ale tez pogadac :)

A im wiecej tytulow tym wiecej ludzi zainteresowanych :)

Hmm ciezko leci exp ? no coz, jak leci za szybko to tez zle wiec wiesz :D

Sprobowac moge prawda ?:)

Jak sie nie spodoba to znajde inny tytul a temat sie usunie aby nie bylo ze nabijam posty :)

jak chcesz fajna gre to polecak Blacklight Retribution :) swietny i szybki fps akurat na odstresowanie sie :)

na odstresowanie mam juz BB :)

Typowych fps nie lubie za bardzo, ale dzieki za propozycje.

A teraz trzymajmy sie tematu.

Download 45% Forsakena i rosnie :P

Grałem wbiłem max powiem ci tak . Na 50 + będzie ci się "henry " snił po nocach razem z qestami na guild base . Standardowy dzień w fw : henryk 10 razy , trade runy na golda x5 - 9 , misje gildyjne x 10+ , pozostałe daily qest , daily instancje ( te daily musisz robić zeby dostać exp , kamienie , golda , utrzymac fortece dla gildii ) . Czyli około 4-5h robienia w kółko tego samego dzień po dniu. W końcu po przemęczeniu daily chcesz zrelaksować się na pvp , wchodzisz na arene kaaboom 1 cas shoper z wymaxowanymi resami i kamieniami rozwala caly twój team ( nie nie przesadzam dosłownie ściąga cię na 2 hity a ty go ledwo drapiesz całym swoim teamem ) . Także jak lubisz powtarzać te same qesty do "usranej smierci" + nie mieć szans na pvp z cash shoperami to gra dla Ciebie :)

IS rozwala prawie wszystkie gry :D w Romie jest podobnie :D

@

T4l4r

Dzieki za informacje :)

Ale wiesz... Glupio by bylo teraz sie wycofac skoro temat postawilem :)

Kiedys gralem i mi sie podobalo ale zrezygnowalem bo gralem solo za dlugo.

Pytanie : sa tam jeszcze updejty ?

Ta są nawet nie dawno był w miare duży update z tego co się orientuje . Jednak w większości updaty są na zasadzie dodamy coś do IS :) a co do posta fakt pograć można ale dla czystego funu od tak wiedząc że w topce nic się nie zrobi .

W ostatnim czasie pogodzilem sie z tym ze w grach mmo nigdy nie bede najlepszy... Zawsze zaczynalem jakas gre z wlk motywacja aby byc w top 10 ale z biegiem czasu no lify mnie zmiazdzyli i tyle bylo z marzenia TOP ^^

Od tego momentu gram tylko 4FUN i to sie tylko liczy :)

PWE ma po prostu to do siebie, że robi wręcz epickie P2W. W Forsakenie P2W już było, gdy dopiero była beta gry 2 lata temu. Wiem, bo wtedy akurat grałem. Z Neverwinter będzie to samo prędzej czy później.

Dokonczylem pobieranie Forsakena i mam na dysku spaczowane.

Jakos wieczorkiem planuje zagrac :)

Jak sie gra nie przyjmnie to kolejna propozycja bedzie City of Steam ENG :)

ojj Qeshua a ja ci Polece Aiona Pl Start za 2 dni może sie zachecisz ;'D Ekipa się ładna szykuje dawaj do nas ;]

Ciekawe czy mój Priest jeszcze jest w Forsakenie.

W życiu już lepiej zacząć grać w rifta lub poczekać na Aiona PL który startuje za 2 dni. Nic nie mam do FW ale to jest bardzo przeciętne MMORPG nie wnoszące nic szczególnego i dodatki to tej gry bardzo rzadko wychodzą. Lepiej poszukać gry gdzie twórcy biorą się w garść i ulepszają swój tytuł jak np dwa wymienione tytuły na początku postu. Decyzja należy do ciebie

Aion jest nudny a do rifta trzeba duzej ekipy.

Pogadalem z paroma osobami i uznalismy ze FW nie bedzie dobry na dluzsza mete. Wiec przepraszam za fatyge. Bede szukal dalej.

js8c.jpg

Hejo,

Gierke casulowa dla odprezenia juz znalazlem, nazywa sie "Brawl Busters" :)

Teraz tak, "Hellgate Global" wcale mi sie nie znudzil, ale za duzo klimatu mrocznego a'la horroru meczy, wiec postanowilem wrocic do korzeni mmo i poszukac gry w stylu sredniowiecznym fantasy i mysle ze znalalzem zapomniany tytul przez wielu z was. Jest to Forsaken World ( serwery USA ). Pamietacie tą gre ? To nie musze przedstawiac ^^ Hmm zamieszcze pare screenow bo po co sie rozpisywac, jak wiadome ludzie wola ogladac a nie czytac :) hah ^^ Noo nawet filmik wrzuce :) enjoy ^^

t60q.jpg

e6qj.jpg

w801.jpg

Pozwolilem sobie wrzucic filmik tego swietnego pana :

Mam urlop i procz wypoczynku na sloneczku szukam rozrywki przed monitorem wiec ?

Zapraszam zainteresowanych !!

Reasymujac :

Chcesz pograc w grupce ludzi ? lubisz sie smiac ? korzystasz z ts3 ?

Zapraszam do wspolnej gry w takie tytuly jak mroczny postapokaliptyczny Hellgate Global, Komiksowy z jajem Brawl Busters oraz w Sredniowieczne Fantasy Forsaken World ! :)