Dixell mnie zmylił pisząc "Niestety Nie." .
Forsaken World
Mnie to zdenerwowali bardzo zapisałem się jeszcze w 2009 roku na cb i co zapomnieli o mnie pisałem do nich
i mi tylko przysłali automatyczny mail zwrotny zgroza
Ile jeszcze można czekać by pograć w tą grę.
O mój boże. Dostałeś się i otrzymałeś 2 klucze dla kolegi . Tak dosłownie to brzmi.
Nie znasz się to się nie wypowiadaj. Klucz nie jest równoznaczny dostaniu się. Klucz to tylko los na wielkiej loterii.
Mam to samo co Pixell, aktywowałem w lutym, a i tak się nie dostałem...
Ja mam 5 aktywowanych kont, żadne się nie dostało ^^
ja się dostałem do closed beta 2, ale nie będę jednak grał w tą grę (jak ktoś chce klucz to mogę go podać na pw).
ja się dostałem do closed beta 2, ale nie będę jednak grał w tą grę (jak ktoś chce klucz to mogę go podać na pw).
Wysłałem Ci PW. PS, klucz mi nic nie da, musiałbyś konto dać.
Mam konto na którym można grac w FW ale go nie oddam ponieważ mam na nim cenne postacie i itemki w boi i jade dynasty.
Czy wiecie dokładnie kiedy ruszy Open Beta?
Czy wiecie dokładnie kiedy ruszy Open Beta?
Prawdopodobnie między 20-31 grudnia.
Open Beta Forsaken World wyjdzie nie prędzej niż w marcu 2011 roku. Trochę głupio wymyślili, nie wiem po co im tyle CBT, no ale cóż teraz to superowy prezent nam zafundowali na gwiazdkę(przez PWI odechciało mi się już czekać na tą grę). No to zobaczymy czy zyskają na tym więcej fanów czy przeciwników ;D Jak na razie mocno mnie zawiedli, pewnie nie tylko mnie ^^
Ja powiem tak, na żadne cb się nie dostalem, ale im dłużej czekam na tą grę to tym bardziej nie chce mi się w to zagrać...
Mam jedno konto aktywne na stanie dwóch się już pozbyłem piszcie....do BlackProphecy również, jak ktoś się interesuje tym tytułem.
Edit: nie ma kont/a ...dostał "Michu".
Ale może dzięki temu dostaniemy produkt naprawdę dopracowany? Ja sam nie próbuję bawić się w tą "wielką loterię" związaną z kluczami na CB i cierpliwie czekam do marca. Cierpliwi zostaną wynagrodzeni.
Zaloze sie ze te wasze "open beta bedzie w marcu" to nie prawda, cb nie moze tylkoe trwac napewno wysla informacje zwrotna tzn wczesniej ob...
To nie żadna ściema
Na oficjalnym forum Forsaken World została przedstawiona rozpiska nadchodzących przyszłych faz beta testów, czyli jak to wszystko zostało rozplanowane i ile się tego jeszcze możemy spodziewać przed oficjalnym startem.Plan przedstawia się następująco:Faza 2 * zaczęła się dopiero wczoraj (23.11.2010) i potrwa prawdopodobnie około miesiąca, jak poprzedniaFaza 3 * rozpocznie się bezpośrednio po zakończeniu Fazy 2, nie później niż 12 stycznia 2011 * odbędzie się dokładnie na takich samych zasadach jak Fazy 1 i 2, tzn dostęp uzyskają wylosowane konta, które wcześniej zgłosiły chęć uczestnictwa w becie przez aktywowanie klucza * liczba beta testerów zostanie podwojona (wylosowanie ogromnej ilości kont) * zostanie zwiększony level cap do poziomu 50, dodany nowy content * gracze otrzymają pokaźną porcję waluty Cash Shopu i dostęp do niegoWipe (Czystka) * po zakończeniu Fazy 3 nastąpi skasowanie postaci, przedmiotów i wszystkiego - kolejną Fazę wszyscy rozpoczną na świeżoFaza 4 * rozpocznie się w okolicach końca lutego/ początku marca; bezpośrednio po fazie 3 * do tej fazy będą mieć bez wyjątku dostęp wszyscy, który aktywowali klucz - nie będzie żadnego losowania, ani innych ograniczeń * zostanie dodane więcej contentu przeznaczonego dla nisko i średniopoziomowych postaci * zaimplementowany zostanie dom aukcyjny - Auction House!Wipe (Czystka) * ponowne wyczyszczenie do zera wszystkiego z kontPóźniej nastąpi Open Beta, w której nie będzie już kasowania zawartości kont.
Dostaliscie sie na Cb ? Ja nie, ale jak komus sie znudzi badz nie bedzie gral a sie dostal na testy i moglby oddac konto, to chetnie przyjme.