Dostaliscie sie na Cb ? Ja nie, ale jak komus sie znudzi badz nie bedzie gral a sie dostal na testy i moglby oddac konto, to chetnie przyjme.
Forsaken World
Dostaliscie sie na Cb ? Ja nie, ale jak komus sie znudzi badz nie bedzie gral a sie dostal na testy i moglby oddac konto, to chetnie przyjme.
Ja się dostałem, ale konta Ci nie oddam. Jak chcesz mogę dać Ci klucz. Mam jeszcze jeden.
Ja się dostałem, ale konta Ci nie oddam. Jak chcesz mogę dać Ci klucz. Mam jeszcze jeden.
Po co mi klucz ? Jak sie chce zapisac na ebte to mi pisze, ze musze czekac na maila. O wpisaniu jakiegokolwiek keya nie wpominali. Poza tym mam chyba z 6 kont i zadno sie nie dostalo.
Ja sie dostałem do CBT i mam nadzieje że znajde troszke czasu na zagranie
Klucz aktywowałem na początku roku...nie dostałem się.
Mam nadzieje ze w tą gre będzie gralo duuużo polaków
A tak w ogóle to gra będzie free, Pay to play czy z Subskrypcją (np. jak WoW)?
Gra będzie w pełni darmowa ale żeby zagrac w CBT musisz miec specjalny Key który wysyłają(nie każdemu) po zarejestrowaniu się do cbt
No co ty
No co ty
Koleś sie pytał to mu odpowiedziałem nie ?
gdzie idzie sprawdzić czy się dostałem czy nie
kurde nie dostałem się do cbt
Dzz chyba ostatnio myśli, że jest bardziej fajny kiedy daje warny za byle gówno ;d
Ja się dostałem... Ja w to będę grać, więc nie bardzo Ci oddam. Widać miałem szczęście, że się dostałem, bo dużo osób się nie dostało.
Ja się nie dostałem bez sesu jest to bo powinien każdy zagrać a nie kilka osób. A tak nawiasem ile potrwa pierwsza faza bo wiem, że będzie jeszcze druga.
Ja się nie dostałem bez sesu jest to bo powinien każdy zagrać a nie kilka osób. A tak nawiasem ile potrwa pierwsza faza bo wiem, że będzie jeszcze druga.
3-4 tygodnie, ale wiadome jest, że każdy kto się zapisał na testy będzie mógł grać w CB (pewnie w ostatnim tygodzniu ^^)
Jeśli nie przyszedł do mnie mail ,o którym było mówione to znaczy,że się dostałem? Bo dostałem tylko 2 maile zatytułowane:
You've Been Selected for the Forsaken World Beta
oraz
Explore Forsaken World with a Friend or Two
I nic więcej. Czy to oznacza ,że jestem w ? ( Zarejestrowałem konto wczoraj jakoś albo przed wczoraj
)
P.S. Mój staż w grach PWE wynosi ok. 2 lata
Jeśli nie przyszedł do mnie mail ,o którym było mówione to znaczy,że się dostałem? Bo dostałem tylko 2 maile zatytułowane:You've Been Selected for the Forsaken World BetaorazExplore Forsaken World with a Friend or TwoI nic więcej. Czy to oznacza ,że jestem w ? ( Zarejestrowałem konto wczoraj jakoś albo przed wczoraj )
Niestety nie.
Czyli,że się nie dostałem czy jak?
Czy muszę jeszcze czekać?
Serdecznie witam wszystkich!
Zapraszam na portal poświęcony Forsaken World: http://forsakenworld.mmovault.pl/ oraz do wątku promującego gildię, która ma zamiar powstać na CBT oraz istnieć na OB jaki i dalej: Wątek promujący gildię!
Jeszcze raz serdecznie zapraszam!
Jeśli nie przyszedł do mnie mail ,o którym było mówione to znaczy,że się dostałem? Bo dostałem tylko 2 maile zatytułowane:You've Been Selected for the Forsaken World BetaorazExplore Forsaken World with a Friend or TwoI nic więcej. Czy to oznacza ,że jestem w ? ( Zarejestrowałem konto wczoraj jakoś albo przed wczoraj )P.S. Mój staż w grach PWE wynosi ok. 2 lata
O mój boże. Dostałeś się i otrzymałeś 2 klucze dla kolegi . Tak dosłownie to brzmi.