Forsraken World

Hah craft niby czego?;] Może offhandów i ringów, ale zanim wbijesz jakiś rozsądny lvl tych jobów to też trwa cholernie długo, + zdobywanie materiałów na to. Chyba, że masz jakiś inny sposób to się nim podziel ;p. Nie no, nie ma różnicy gdy war ma załóżmy 50k+ hp zamiast 40k ;]. O resistach i mastery to już wogóle nie mówię..

Craft itemow do henrego wysoko lvl-owych ale to tylko jak sie ma rozbudowany guild base ofc / rozwalanie itemow / ringi a zdobywanie materialow a czy ktos mowil ze bedzie szybko:)? ale jak sie chce to mozna to zrobic i dorownac chociaz troche geamami bo to zawsze mozna kupic za w miare dobra cene ... tylko wlansie problem te master i rezusty ktore sa cholerne drogie powyzej 15 lvl ... wiec przecietny gracz nie wiem ile musial by grac zeby wbic chociaz 30 lvl master czy tam rezist jedengo elementu z 6 o ile dobrze pamietam moze z 3-4 miesiace :P? co daje nam ponad 2 lata jesli tylo wydawalibysmy kase na mastery + kolejne 2 na rezisty :P BTW xirion ja gralem od OB skonczylem z pierwszy patchem kiedy weszly areny ...czyli jakies pol roku temu bo juz wtedy stwierdzilem ze nie warto bo jeden cash shop rozwalal caly 6 osobowy team i dzieki temu zrobilem uninstal :)

Ja tam w sumie darowałem sobie niedawno, kilka osób już jest z max resistem i mastery na Illyfue. A na chyba serverze Storm jest Sin z wszystkimi lvl4 gemami i ma lvl4 wingi + resis i mastery pewnie max... W secie purple ten z areny +12, fajnie co? ;].

Sorry, że zrobiliśmy tu tak jakby posty mało dotyczące celu tematu ale myślę, że są to przydatne informacje.

nyos nie było tak strasznie chodź is kto płacił wygrywal areny bo mial gemy. teraz trochę zrównali szanse bo łatwiej jest dostać cenne gemy. no ale niestety pustki na nyosie trochę sa i zostało najwięcej doterow.

Dobra Instaluje mi się już gra ;p (musiałem od nowa pobierać)

To teraz dam wam dane do TS3

IP: greenleaf.servegame.com:9990

Pokój: 12.Perfect World

No i wbijacie do sub-pokoju o nazwoe "Forsraken - Party 1

Zapraszam ;]

Hi.

Dzisiaj zacząłem pobierać Forsraken World i mam zamiar w niego pograć do czasu wydania jakiegoś konkretnego MMO czyli pewnie kilkanaście miesięcy ;p

Tak że jeśli ktoś zaczyna od nowa napiszcie pod spodem to sobie pogramy ;p tylko bez jakiegoś umawiania sięi pierdół związanych z "Timem" chodzi o zwykłą prostą grę.