Forsraken World

Hi.

Dzisiaj zacząłem pobierać Forsraken World i mam zamiar w niego pograć do czasu wydania jakiegoś konkretnego MMO czyli pewnie kilkanaście miesięcy ;p

Tak że jeśli ktoś zaczyna od nowa napiszcie pod spodem to sobie pogramy ;p tylko bez jakiegoś umawiania sięi pierdół związanych z "Timem" chodzi o zwykłą prostą grę.

Aha.Ja bym może zagrał no ale ty przypadkiem nie zbierałeś teama na Perfect World?

tylko bez jakiegoś umawiania sięi pierdół związanych z "Timem" chodzi o zwykłą prostą grę
dokładnie, ponieważ i tak nie wyjdzie, bo albo komuś się znudzi, albo ktoś zmieni serwer, po prostu ot tak ...

aaa z miłą chęcią mógłbym zagrać, z tym że aktualnie na kompie mi się klawiatura tak trochę się spsuła się i nie mam do niego dostępu (m.in nie mogę wpisać hasła -,-)

Odpal gre w oknie i klawe ekranową :-)

Forsaken world ...jak nie placisz to nie grasz tyle + gra jest denna

@szanujzieleń - ale przy odpalaniu kompa (przy wpisywaniu hasła) chyba nie ma klawiatury ekranowej ;)

Forsaken world ...jak nie placisz to nie grasz tyle + gra jest denna
bardziej denny jest allods a jednak ludzie w to grają ;-)
@szanujzieleń - ale przy odpalaniu kompa (przy wpisywaniu hasła) chyba nie ma klawiatury ekranowej
jak odpalisz grę w oknie to będziesz miał na 100%,

a przypadkiem czasami nie można nawet w grze sobie otworzyć klawiatury ekranowej ? tak jak jest to w cabalu (coś mi się wydaje że można)

bardziej denny jest allods a jednak ludzie w to grają ;-)jak odpalisz grę w oknie to będziesz miał na 100%,a przypadkiem czasami nie można nawet w grze sobie otworzyć klawiatury ekranowej ? tak jak jest to w cabalu (coś mi się wydaje że można)

nie wiem czy Ty chcesz mi cos udowodnic znajde Ci 100 mpowodow juz nie raz porowywali ludzie Gry Allods / Forsaken World :) i Allods pod kazdym wzgledem jest lepszy od Forsakena a ze ty tego nie mzoesz przebolec to juz Twoja sprawa .

w Allodsa przestalem grac nigdy dluzej nie gralem bo jest mala popularnosc a Ty dalej swoje tylko do czego to to ja nie wiem?

@szanujzieleń - chodzi mi o hasło użytkownika przy starcie systemu:P

Ale już działa. Zapraszam na Illyfue ^^

Grałem w PWI a niby ekipą ale wszystko się rozje.... :P

Tak że gram w Forsaken World właśnie mi się gra już instaluje.

Jeśli ktoś ma Mikrofon to podam dane do TS3 to sobie będzie można dla umilenia gry porozmawiać ;]

Cienka gra, nie opłaca się grać, w chooj hajsu potrzeba na te dodatki[real hajsu], ale tytuł tematu mnie zabił "For'sraken' world"

jak ma sie ekipe, to grac mozna we wszystko ;)

Czekam na TS

Tytuł tematu specjalnie napisałem ;p i nie martwię się o prawdziwy hajs żeby coś wydać dla mnie jakoś to nie jest problem.

Podam TS3 jak tylko gra mi się zainstaluje.

@szanujzieleń - chodzi mi o hasło użytkownika przy starcie systemu:PAle już działa. Zapraszam na Illyfue ^^
a to sry, najwidoczniej albo tego nie sprecyzowałeś, albo ja nie zrozumiałem

To może i ja bym się podpiął. Mam tam chyba 24-25lvl wampira jeszcze z pierwszego dnia OBT :P

I tak gramy od nowa. Czekam tylko na informacje..

Jako że z Forsaken World mam już długą styczność to mogę śmiało napisać, że teraz jest dobry moment na start gry, 3x exp (na moby jak i na questy) nie wiadomo kiedy koniec, ale pewnie nie szybko ;). Co do samej gry to powiem tyle, jest po części monotonna co sprowadza się do zrobienia main questów i daily i tak codziennie... Jeśli chcesz zabłysnąć na duelach a raczej bardziej na arenie to sobie możesz odpuścić jeśli nie kupujesz liści za hajs... Bez 3lvl gemów jest naprawdę ciężko na arenie jak i territory warsach... Ludzie poprostu miażdzą z tymi gemami a tym im conajwyżej zjedziesz pól hp rofl. A zdobywanie gemów też do łatwych nie należy, od 40 lvla masz dunga co daje jednego gema, jak wbijesz lvl 60 to wteyd już 2 gemy za tego dunga.. Co i tak nie powala ilością skoro na lvl2 gema potrzebujesz 5 x lvl1 a na lvl3 potrzebne 5x lvl2 gemów więc sobie obliczcie ile czasu wam zajmie zdobywanie gemów.. Dropy z dungów też nie są jakieś super drogie żeby móc na tym spokojnie zarobić :|.

Więc zastanówcie się jeżeli naprawdę chcecie marnować czas na tą grę..

Jako że z Forsaken World mam już długą styczność to mogę śmiało napisać, że teraz jest dobry moment na start gry, 3x exp (na moby jak i na questy) nie wiadomo kiedy koniec, ale pewnie nie szybko . Co do samej gry to powiem tyle, jest po części monotonna co sprowadza się do zrobienia main questów i daily i tak codziennie... Jeśli chcesz zabłysnąć na duelach a raczej bardziej na arenie to sobie możesz odpuścić jeśli nie kupujesz liści za hajs... Bez 3lvl gemów jest naprawdę ciężko na arenie jak i territory warsach... Ludzie poprostu miażdzą z tymi gemami a tym im conajwyżej zjedziesz pól hp rofl. A zdobywanie gemów też do łatwych nie należy, od 40 lvla masz dunga co daje jednego gema, jak wbijesz lvl 60 to wteyd już 2 gemy za tego dunga.. Co i tak nie powala ilością skoro na lvl2 gema potrzebujesz 5 x lvl1 a na lvl3 potrzebne 5x lvl2 gemów więc sobie obliczcie ile czasu wam zajmie zdobywanie gemów.. Dropy z dungów też nie są jakieś super drogie żeby móc na tym spokojnie zarobić :|.Więc zastanówcie się jeżeli naprawdę chcecie marnować czas na tą grę..

Gemyy pfff to najmniejszy problem w tej grze bo roznica miedzy lvl 1-3 gemow nie jest az tak tragiczna pozatym zawsze mozna kupic je na AH (wystarczyy poswiecic troche czas na craft selnac i spokojnie w 3-4 tygodnie mozna uzbroic sie w set z gemami 2-3):P tu w pvp chodzi o rezisty jak i element atack ktore mozna kupic za golda z marketu i wymaxowac w jeden dzien jesli sie wlozy parenascie tysiecy . Naprawde gemy az takiego bosta nie daja (choc nie mowie ze nie pomagaja) tylko rezisty i e.a skoro gosc ktory ma wymaxowane elemental atack ma 200-400% bonusu do ataku z samych tylko e.a ( w zaleznosci od wielkosci zdonatowanego e.a) a ty go bijesz tylko 10-25% z twojego AP ( bo na twoje ataki ma masakrczyne rezisty)powodzenia.

Hah craft niby czego?;] Może offhandów i ringów, ale zanim wbijesz jakiś rozsądny lvl tych jobów to też trwa cholernie długo, + zdobywanie materiałów na to. Chyba, że masz jakiś inny sposób to się nim podziel ;p. Nie no, nie ma różnicy gdy war ma załóżmy 50k+ hp zamiast 40k ;]. O resistach i mastery to już wogóle nie mówię.. Na 61lvlu to może jeszcze nie spotkałeś za wielu wing userów, na 70+ dopiero zobaczysz co za różnica jest mieć wingi a nie ;p.