Cześć,
Szukam graczy do popykania w Battle Royale na PS 4. Ważne : Wiek 18+ (mam 25), godziny do ustalenia bo ja gram przeróżnie. Bez spin, dużo humoru ale i zaangażowania (wszystkiego da się nauczyć ). Pozdro!
Cześć,
Szukam graczy do popykania w Battle Royale na PS 4. Ważne : Wiek 18+ (mam 25), godziny do ustalenia bo ja gram przeróżnie. Bez spin, dużo humoru ale i zaangażowania (wszystkiego da się nauczyć ). Pozdro!
Tez z checia zagram. psn: Hiszpan_rzeszow
Również chętnie pogram,psn LubieDynx
Mozesz dodac i cos ogarniemy Moj PSN: Taresik
Chętnie zagram. PSN: CyfrowyPatriota
Cześć,
Też chętnie zagram, przegrane około 100h, kilka wygranych solo. parach i drużynach. PSN: Derczy
Chetnie pogram wiek 30 nick na psn: sznycel87
Czy ogarniety ocenicie sami po grze
Siema ja tez pogram nick kisiel155
Dodajcie mnie na moj PSP Czerwool
Tez zagram psn kabajko
Hej też szukam ludzi do gry i chętnie popykam z Tobą. Mój nick maslo_1_3. Gram na ps4
Wiek 30. Gram głównie wieczorami lub szybkie gierki w okolicach południa. Szukam graczy którzy ogarniają i nie są dzieciakami. Przyjmuję każdego powyżej 18 Lat o różnym stopniu umiejętności. Wysyłajcie zaproszenia na pewno przyjmę. Pozdro
Cześć szukam graczy z PL do wspolnej gry w Fortnite😁
Mój nick: Morrowind1992
Platforma PS4
siemka
nick Videer
wiek 24
platforma PC
gram w różnych godzinach
jct zapraszać - jedyny wymóg to gra bez spiny