Fortress poszukuje samych swoich ;)

Poszukujemy grupy ludzi, która się dobrze odnajduje w każdym towarzystwie do wspólnej gry w dosyć starą "szpilę" Tales of Pirates II ;)

Nasza guild od lat już zrzesza polską społeczność, która w grze występowała od 2007... Cenimy sobie aktywnych i rozmownych ludzi ale inni też znajdą swoje miejsce ;). Pomagamy odnaleźć się w grze w każdej sytuacji, służymy radą i pomocą (pod warunkiem, że sam się okażesz pomocny). Na dodatek chwalimy się największą polską guild w tej grze. Jesteśmy też przepustką do najsilniejszych - panujących na serwerze gildii międzynarodowych.

Niestety przeżywamy swoje mroczne czasy (mało aktywnych ludzi) a miło by było nam gościć ludność, która by rzuciła na to wszystko światło.

Jakie mamy wymagania?

- ogarniętość - jak wyżej napisałem, chodzi o dobrą atmosferę w gildii.

- wiek - dopóki się nie daje we znaki to się nie bierze go pod uwagę.

- poziom - 2 tygodnie na wbicie lv68 (łatwizna z eventami na exp w weekendy)

Podania na nasze nowe forum:

fortressguild.com.pl

Ewentualny kontakt na gg: 8950601

Pozdrawiam

woren :)

Grało się kiedyś, ściągnę i zobaczę jak mi znowu podejdzie to pogram z Wami. Macie TS'a? I jak jest z P2W jak dobrze pamiętam kiedyś należało coś kupić, grałem wtedy bodajże w 1'kę.

#edit

Na jakim serwerze gracie?

Grało się kiedyś, ściągnę i zobaczę jak mi znowu podejdzie to pogram z Wami. Macie TS'a? I jak jest z P2W jak dobrze pamiętam kiedyś należało coś kupić, grałem wtedy bodajże w 1'kę.#editNa jakim serwerze gracie?

Nie potrzebujemy TSa na tę chwilę.

Shadow Isle ;)

Moze wkoncu uda mi sie znalesc jakas ekipe do wspolnej gry w cokolwiek =.=''' 9h zanudzania w pracy to masakra x.X

Zapraszamy więc do nas ;)

Poszukujemy grupy ludzi, która się dobrze odnajduje w każdym towarzystwie do wspólnej gry w dosyć starą "szpilę" Tales of Pirates II ;)

Nasza guild od lat już zrzesza polską społeczność, która w grze występowała od 2007... Cenimy sobie aktywnych i rozmownych ludzi ale inni też znajdą swoje miejsce ;). Pomagamy odnaleźć się w grze w każdej sytuacji, służymy radą i pomocą (pod warunkiem, że sam się okażesz pomocny). Na dodatek chwalimy się największą polską guild w tej grze. Jesteśmy też przepustką do najsilniejszych - panujących na serwerze gildii międzynarodowych.

Niestety przeżywamy swoje mroczne czasy (mało aktywnych ludzi) a miło by było nam gościć ludność, która by rzuciła na to wszystko światło.

Jakie mamy wymagania?

- ogarniętość - jak wyżej napisałem, chodzi o dobrą atmosferę w gildii.

- wiek - dopóki się nie daje we znaki to się nie bierze go pod uwagę.

- poziom - 2 tygodnie na wbicie lv68 (łatwizna z eventami na exp w weekendy)

Podania na nasze nowe forum:

fortressguild.com.pl

Ewentualny kontakt na gg: 8950601

Pozdrawiam

woren :)