Forum - bałagan :F

Wszystko zostało wyjaśnione, więc temat zamykam. Nie ma sensu dalej prowadzić dyskusji. :)

Witam, jestem na forum nowy, przeszedłem z innego forum o tematyce mmorpg na te ( tamte forum coś się ostatnimi czasy psuje, często nie działa.. stad ta zmiana ) i co tutaj zauwazyłem to mega burdel w wiekszości działów.. wchodzę w dział World of Warcraft są 2 podwieszone tematy "Global" i "Serwery prywatne" i na tym koniec... nie ma podwieszonego tematu np. "PvP" - w którym moglibysmy dyskutować o taktykach, arenach i battleground'ach..nie ma też tematu "Klassy" - każda miałaby osobny pod temat "Rouge", "Warrior", "Hunter", "Mag" w którym wymienialibysmy sie konkretnymi informacjami na temat poszczególnych klas.. i innych podwieszonych tematów jak np. "Profesje"

To jest tylko przykład bo ogółem w każdym topiku z poszczególną grą brakuje tej dokładności, wszystko jest w jednym temacie.. co strasznie utrudnia czerpanie informacji i sprawia, że forum jest przez to mniej atrakcyjne.. a przecież to duży portal ( o ile sie nie myle największy w Polsce ) a ma tak zj***ne forum ze SZOK!

Dziś chciałem sobie poszukać jakiegoś ciekawego serialu, taka odskocznia od mmo, znalazłem temat "Filmy" widze pod temat "seriale" wchodzę, a tam co? BURDEL! seriale wymieszane z ANIME Oo.. nie dałoby sie po prostu zrobić 2 pod tematów "SERIALE" i "ANIME/MANGA" albo inaczej:

SERIALE:

"FABULARNE","DOKUMENTALNE","ANIME","MANGA"

już każdy znajdzie coś dla siebie co go konkretnie interesuje...

Uważam, że to forum jest niedokładne, nieczytelne i brakuje mu tz. "piątej klepki" nie wiem czemu tego nikt nie zmienił...przecież forum ma być czytelne i przyjazne dla uzytkownika a jak na razie panuje tutaj "Sodoma i Gomora".

pozdro.