Forum - bałagan :F

Witam, jestem na forum nowy, przeszedłem z innego forum o tematyce mmorpg na te ( tamte forum coś się ostatnimi czasy psuje, często nie działa.. stad ta zmiana ) i co tutaj zauwazyłem to mega burdel w wiekszości działów.. wchodzę w dział World of Warcraft są 2 podwieszone tematy "Global" i "Serwery prywatne" i na tym koniec... nie ma podwieszonego tematu np. "PvP" - w którym moglibysmy dyskutować o taktykach, arenach i battleground'ach..nie ma też tematu "Klassy" - każda miałaby osobny pod temat "Rouge", "Warrior", "Hunter", "Mag" w którym wymienialibysmy sie konkretnymi informacjami na temat poszczególnych klas.. i innych podwieszonych tematów jak np. "Profesje"

To jest tylko przykład bo ogółem w każdym topiku z poszczególną grą brakuje tej dokładności, wszystko jest w jednym temacie.. co strasznie utrudnia czerpanie informacji i sprawia, że forum jest przez to mniej atrakcyjne.. a przecież to duży portal ( o ile sie nie myle największy w Polsce ) a ma tak zj***ne forum ze SZOK!

Dziś chciałem sobie poszukać jakiegoś ciekawego serialu, taka odskocznia od mmo, znalazłem temat "Filmy" widze pod temat "seriale" wchodzę, a tam co? BURDEL! seriale wymieszane z ANIME Oo.. nie dałoby sie po prostu zrobić 2 pod tematów "SERIALE" i "ANIME/MANGA" albo inaczej:

SERIALE:

"FABULARNE","DOKUMENTALNE","ANIME","MANGA"

już każdy znajdzie coś dla siebie co go konkretnie interesuje...

Uważam, że to forum jest niedokładne, nieczytelne i brakuje mu tz. "piątej klepki" nie wiem czemu tego nikt nie zmienił...przecież forum ma być czytelne i przyjazne dla uzytkownika a jak na razie panuje tutaj "Sodoma i Gomora".

pozdro.

Są ważniejsze problemy, niż brak podforów.

Mamy tu inwazję spambotów, wcześniej oszustów, a Ty przejmujesz się takim czymś...

Dział WoWa i tak popularnością nie grzeszy. Pisz tam gdzie można, i nie wybrzydzaj.

Sprawami technicznymi powinni zajmować sie administratorzy.

Chyba każdy temat ma przypisanego moderatora który może się tym zająć ? ( no chyba że moderator jest tylko uprzywilejowany do usuwania spamu ^^ )

Gdybyśmy byli forum tematycznym o World of Warcraft to byłby sens w taki sposób rozłożyć ten dział. Jednak jak Koyiro napisał, ten temat nie grzeszy popularnością i nie ma sensu tak go rozpisywać. Do tego jak jest z MMO, gra z czasem traci na popularności. Nie raz mieliśmy taką sytuację ,gdy zakładaliśmy dział ,a po 2-3 tygodniach nic tam się nie działo. Zamykaliśmy dział i zastępowaliśmy innym, świeżym MMO. Działu pt. Filmy lub Seriale także nie ma potrzeby tak rozkładać. Jeżeli nie jesteś w stanie czegoś znaleźć masz opcję szukaj.

Zresztą to chyba forum o grach mmo i wystarczy podział jaki jest. MMOFPS czy MMOR|PG.

Jak dla mnie filmy można wy***przyć niech powstanie dział moba i będę zadowolony :). Jesteś już chwilę a narzekasz na te forum. Co to za problem przełączenie między zakładkami. Jest też opcja wyszukaj, a jak szukasz informacji na temat mmo, to masz portal gdzie codziennie jest jeden lub więcej news/ów. Byłeś na tamtym, też ci nie przypadło do gustu, przychodzisz tutaj i jedziesz po tym forum, że zła organizacja.

Anime chinskie i japońskie jeszcze, co :)?

Forum jest jakie jest, każdy kto interesuje się daną grą wie, w jakim temacie ma napisać, wie, że są tematy z dyskusjami ogólnymi więc wszytko jest okej. Licze, że się przyzwyczaisz i zostaniesz na dłużej :)

To jeszcze podzielmy League Of Legends na podkategorie dla każdego serwera.

Chyba nie opłaca się ciągnąć dalej tego tematu. Wszystkim pasuje prócz ciebie, dla mnie jest wszystko w porządku. Przydałoby się kilka działów to fakt, ale cieszmy się tym co jest.

No jak chcesz to sobie zrób temat w WoW np. Dyskusja o PvP zobaczymy czy Ci tam ktoś napisze. Jak by tak moderator miał robić to każdego tematu o danym mmo działy o pvp i klasach to by się zarobił. A tak wgl to coś się nie podoba możesz iść stąd. Nikt Cię tutaj nie trzyma.

No jak chcesz to sobie zrób temat w WoW np. Dyskusja o PvP zobaczymy czy Ci tam ktoś napisze. Jak by tak moderator miał robić to każdego tematu o danym mmo działy o pvp i klasach to by się zarobił. A tak wgl to coś się nie podoba możesz iść stąd. Nikt Cię tutaj nie trzyma.

Spokojnie, ma tylko 10 postów. Dopiero co się zarejestrował, a ty już go nie chcesz? :D

no cóż zrobienie owych podkategorii zajęło by 5 min i nic by się nie stało oprócz zmniejszenia spamu wynikającego z tego że jak ktoś się chce czegoś dowiedzieć np: o klasach to znajdzie gotowce a nie z braku chęci do szukania w 1 folderze, zakładać będzie nowe.

Tak, zróbmy miliardy podkategorii dla każdego działu, poddziału, pod-poddziału itp. >_> To jest zdatne. Dla każdego działu zrobić dzisiątki poddziałów i do tego jeszcze poddziały dla tych poddziałów? (wtf?) Doliczyć do tego przerzucanie wszystkich tematów (inaczej nikt by tam nie pisał, bo "pusto"). To jest forum ogólne o MMO, a nie o każdej grze z osobna. Tak więc, moim skromnym zdaniem jest to nie potrzebne.

co wam szkodzi ? korona wam z głowy spadnie ?

juz wiem czemu tam nikt sie nie udziela ^^

Podkategorie są dla słabych. Mi tam jest dobrze tak jak jest.

korona wam z głowy spadnie ?

Nie, co nie zmienia faktu, że i tak nic się nie zmieni. Jakoś nikt inny nie ma problemu z brakiem pierdyliarda podkategori do podkategorii innych podkategorii.

To jeszcze podzielmy League Of Legends na podkategorie dla każdego serwera.

Autor tematu pewnie chciałbyj eszcze, żeby w każdej podkategorii do serwera były jeszcze podkategorie do każdej postaci.

Autor tematu pewnie chciałbyj eszcze, żeby w każdej podkategorii do serwera były jeszcze podkategorie do każdej postaci.

Z podkategorią do każdego buildu i dyskusji na ich temat oraz podkategorie taktyk obieranych przy tym buildzie, co daje nam skromne ~9182571562581 podkategorii w jednej z 189274128947 kategorii.

SERIALE:"FABULARNE","DOKUMENTALNE","ANIME","MANGA"

Popieram, zróbcie dział "chińskie bajki" i niech tam pisza o tych animach R1hP2.png?1

koleś źle nie mówi lecz jest to nie potrzebne na tym forum, jeśli ktoś chce dowiedzieć się więcej o pvp w danej grze to raczej idzie na forum od tej gry i z pewnością się więcej dowie

Jezuuu, co za ludzie.

Przyszła nowa osoba na forum, w kulturalny sposób przedstawiła swe odczucia dotyczące budowy forum a tutaj już po niej jedziecie jakby nie wiadomo co powiedziała. Ten temat można było by zamknąć w dwóch-trzech postach, a nie dalej to ciągnąć wyśmiewając wręcz, nikt nic nie mówił przecież o miliardach pod kategorii.

Mi się akurat pomysł z stworzeniem PARU podkategorii podoba. Trzeba coś zmieniać, to że tak sobie jest od jakiegoś czasu i nikomu nie przeszkadza nie znaczy, że nie może być lepiej.

To nie 4um o konkretnych grach tylko ogólnie a jak ci się nie podoba to idź sobie na swoje 4um i nie marudź nam tutaj!