Forum Graficzne

[center:fe79a29f04]Underground Art.[/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]Można się tam wiele nauczyć.Forum powoli się rozwija ale chcemy więcej [/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]użytkowników! Ty możesz nam w tym pomóc Serdecznie Zapraszam!

undergroundartco4.gif[/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]Underground Art[/center:fe79a29f04]

Całkiem fajne, ale przede wszystkim zlikwidujcie obowiązek rejestracji. Po drugie jakoś niespecjalnie widzę jakieś artykuły. Zajrzałem do tematu gdyż dodaliście podtytuł: "Pomozemy ci robić graficzne gre!". Przydałby mi się do tego jakieś artykuły, jak należy przygotowywać jakiekolwiek sprity czy inne obrazki :)

Się wejdzie, się zobaczy. : ]

"Się wejdzie, się zobaczy"?Ty nieudaczniku te forum w ogóle nie działa, do tego to jest dział off tak więc postów tutaj nie nabijesz (jakże mi przykro)

"Się wejdzie, się zobaczy"?Ty nieudaczniku te forum w ogóle nie działa, do tego to jest dział off tak więc postów tutaj nie nabijesz (jakże mi przykro)

TEŻ CHCE TEŻ CHCE

A więc... TY nieudaczniku, ty noobie co ty sobie wyobrażasz nabijasz 15 postów, a sio a wynoś się stąd.

Jak mi poszło??!! No jak?!!!!

Ty, to tutaj jak se bede pisał to sie posty nie nabiją?

Sry za dobul posta, chciałem zobaczyć:D

Sendaw (za odgrzewanie 'starego kotleta'), Krige i Warcraft947 (za nabijanie niepotrzebnych postów, oraz obraźliwy ton wypowiedzi - po warnie. Jak już dziś pisałem - od pilnowania porządku jest administracja, a Wy nabijacie tylko kolejne, niepotrzebne posty. Temat zamykam.

[center:fe79a29f04]Underground Art.[/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]Można się tam wiele nauczyć.Forum powoli się rozwija ale chcemy więcej [/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]użytkowników! Ty możesz nam w tym pomóc Serdecznie Zapraszam!

undergroundartco4.gif[/center:fe79a29f04][center:fe79a29f04]Underground Art[/center:fe79a29f04]