Temat może nieco nie na miejscu, ale nie zostawiliście wyboru. Od jakiegoś czasu chyba weszła jakaś idiotyczna zasada dot. prywatnych serwerów do gier i stróże prawa i sprawiedliwości pilnują teraz jak na porządnych społeczniaków przystało aby każdy taki temat był szybciutko usuwany. Tak więc skoro tutaj się nie da to prośba do kogoś kto się orientuje aby podesłał na pw jakiś link do strony/forum o grach mmo gdzie nie ma idiotycznego zakazu pisania o prywatnych serwerach. Głównie chodzi tutaj o wowa, płaciłem za globala wg. mnie teraz nowy wow to syf i chcę pograć na starym dodatku, nie czuję się przez to nie w porządku bo wowa KUPIŁEM całego z dodatkami, więc im za grę zapłaciłem a to, że zaczęli robić co innego niż widziałem jak kupowałem grę to już inna sprawa.
Żeby się nie rozpisywać po pierwsze primo czy jest tutaj na tym forum jakieś miejsce gdzie o privach można pogadać? Chociażby w tawernie przecież to teoretycznie powinno być wolne miejsce na każdy temat czyż nie? Także tutaj bym prosił o odp. od moderatora czy kogoś w jakich działach można takie tematy tworzyć. Jeśli nie można to prośba do kogoś z użytkowników, znacie jakieś AKTYWNE forum/portal - podeślijcie na pw żeby nie robić tutaj reklamy. Z góry dzięki, pozdrawiam.