Dobry wieczór. Jeśli są tutaj osoby interesujące się grami hack and slash (wszelkiego rodzaju - czy to w trybie multi czy też sp), to zapraszam na http://www.hacknslash.pl
Forum istnieje od dwóch tygodni, a liczba użytkowników powoli się zwiększa. Nie można tego niestety powiedzieć o wartościowej treści, bo oprócz tłumaczeń newsów z oficjalnych stron lub z reddita czy kilku poradników na razie nie mamy wielu przydatnych artykułów, a nowe wątki są sporadycznie rozpoczynane :< Aktualnie jedyne gry, które posiadają własne działy z subforami to Diablo 3 i Path of Exile, ale jeśli inne hack and slashe będą cieszyły się popularnością, to również mogą otrzymać swoje działy.
Czym więc mogę zachęcić do rejestracji? Na forum znajdują się dwie unikalne, stworzone przeze mnie skórki - jasna (domyślna) oraz jej ciemny odpowiednik. Poza tym nie ma u nas żadnych reklam, a jeśli takowe się kiedyś pojawią (np. googleads), to każdy użytkownik będzie mógł je wyłączyć bez żadnych opłat czy konieczności używania dodatkowych programów. Postaram się również wprowadzać na bieżąco nowe, przydatne funkcje. W planach są na razie builder do POE (tworzenie drzewka pasywów) oraz kreator poradników do D3 w podobie do tego z Diablofans. W przyszłości pojawią się także konkursy - nagrody będą zależne od rodzaju konkursu, wymaganego nakładu czasu i umiejętności, ale najprawdopodobniej będą nimi klucze do beta testów nowych gier h'n's (w zależności od gestu producentów :
Jestem osobą otwartą na konstruktywną krytykę, mam dobry kontakt z użytkownikami i na pewno nie będę się od nich dystansował
Mam nadzieję, że temat nie łamie punktu w regulaminie dotyczącego konkurencyjności serwisów, ale jeśli któryś z moderatorów uzna, że tak jest, to nie będę bóldupił jeśli temat zostanie po prostu usunięty :<