Forum rozrywkowe NaNude

banner.png

Serwis NaNude To twoje centrum rozrywki oraz dobrego humoru. NaNude nie jest kolejnym wielotematykiem, lecz forum rozrywkowym. Jego tematyka postawiona jest na to co nas rozśmiesza, relaksuje, odpręża! Super muza, śmieszne filmiki, ciekawe gry, kawały, dowcipy... to nas pasjonuje i tym się zajmujemy! Dołącz do użytkowników forum nanude i bierz udział w dyskusjach i wszelkich tematach na forum. Użytkownicy i działy zapewnią Ci rozrywke na długi czas:

• talk.png - żarty, dowcipy, cytaty, śmieszne teksty.
    music.png - muzyka, teledyski, albumy.
    film.png - trailery, zwiastuny, filmy, filmiki amatorskie.
    games.png - recenzje, gry, dema, poradniki, kody.
    tutey.png - sport na wesoło, śmieszne obrazki.
    download.png - dema, gry i programy na darmowych licencjach.
    inne.png - pogaduszki, offtopic, reklama stron.

Widzisz co na Ciebie czeka ? NIE ZWLEKAJ! Zarejestruj się teraz zupełnie za darmo! REJESTRACJA. Rozrywka już na Ciebie czeka..

Jeden post wystarczy, nie trzeba dwóch takich samych <_<

Gratuluje debilizmu, jak się nie zarejestruje to jakaś ramka będzie mnie napastować przez 30 sekund? Właśnie przez takie coś tracicie co trzeciego potencjalnego użytkownika. Zamiast nakłonić mnie do rejestracji, nakłoniliście mnie do zmiany strony.

Ładne przejrzyste forum. Dodaję do ulubionych :-)

@R3m4ke: Mi żadna ramka nie wyskakuje ;P O co tu chodzi?

/Me neither. - Sal

niby ladne, tylko wchodze do pod forum rap&hip-hop a tam dla kazdej piosenki inny temat ? bardzo produktywne nie powiem. zamiast zrobic temat dla poszczegolnego artysty do Ty dajesz milion tematow dla kazdego utworu artysty, widze z 8 tematow dla piosenek Grubsona a wiekszosc z nich (jak nie wszystkie) znajduja sie na O.R.S'ie nie latwiej byloby zalozyc temat Grubson - O.R.S ?

Ramka nie wyskakuje bo widocznie ją usunęli.

Salek, w ten sposób będziesz mógł wypowiedzieć się na temat określonego utworu :rolleyes: jeżeli byłby jeden temat o danym artyście, zrobiłby się syf.

Ta,syf to pomysl co sie zrobi jezeli kazdy artysta ma dajmy na to 3x albumy po 10-15piosenek,a ktos ze słuchaczy chce uslyszeć opinie o wszystkich piosenkach danego albumu. Po pierwsze - nie przyjemnie sie to przegląda,po drugie - zrobi sie jeszcze wiekszy syf nizeli tematy o danym artyscie.

Jak ktoś bd. szukał jakieś piosenki to użyje opcji szukaj w tematach ;) będzie łatwiej niż przejrzeć posty :mellow:

Ech... To o czym wspomniałem w innym temacie. Strony na darmowym hostingu wyglądają nie poważnie. Domena i płatny hosting - podstawa budowy portalu.

Hosting jest płatny... założe się że płace mniej więcej tyle co ty...

A domena jest :blink: wladcyneta.pl.. póki co domena nanude.pl i nanudy.pl są zajęte więc o ci chodzi :blink:?

banner.png

Zapraszam serdecznie na forum rozrywkowe NaNude.xaa.pl.

Będziesz tutaj mógł posłuchać fajnej muzy, pooglądać śmieszne filmiki i obrazki.

Poczytać zajefane kawały... Na forum znajdziesz także gry! Gry na PC, MMO, MMORPG, na konsolę, kody, poradniki i wiele innych! Nie zwlekaj!

Dołącz do nas i zapewni sobie rozrywkę na długi czas! Zarejestruj się i pisz posty oraz bierz udziały w naszych konkursach!

saucer_eyes.png

DOŁĄCZ JUŻ TERAZ!

Rejestracja Strona główna

Zaprasza administracja

Tak, no widocznie masz płatny hosting, pomyliłem się rzecz ludzka, ale nadal nie rozumie dlaczego posługujesz się adresem serwerowym? Jeżeli masz domenę to jej używaj.

Ponieważ nie chcę domeny wladcyneta.pl do tego forum :| Przekierowanie wystarczy.. jak nanude.pl będzie wolne to będzie taki adres

To nie lepiej było najpierw sprawdzić czy domena nanude.pl jest wolna?

Przez ok. 3 tygodnie trwały przygotowania testy skryptów itp. wtedy domena była wolna :D, a gdy mieliśmy zamiar otworzyć i kupić domene, ktoś ją wykupił... -_-

W sumie to ta domena nie jest wykupiona tylko zaparkowana. Mogliście tez zrobić to samo czyli zaparkować (czyt. zarezerwować) domenę. Nie możecie zrobić jak nk? Zamiast nanude.pl może być na-nude.pl .

banner.png

Serwis NaNude To twoje centrum rozrywki oraz dobrego humoru. NaNude nie jest kolejnym wielotematykiem, lecz forum rozrywkowym. Jego tematyka postawiona jest na to co nas rozśmiesza, relaksuje, odpręża! Super muza, śmieszne filmiki, ciekawe gry, kawały, dowcipy... to nas pasjonuje i tym się zajmujemy! Dołącz do użytkowników forum nanude i bierz udział w dyskusjach i wszelkich tematach na forum. Użytkownicy i działy zapewnią Ci rozrywke na długi czas:

• talk.png - żarty, dowcipy, cytaty, śmieszne teksty.
    music.png - muzyka, teledyski, albumy.
    film.png - trailery, zwiastuny, filmy, filmiki amatorskie.
    games.png - recenzje, gry, dema, poradniki, kody.
    tutey.png - sport na wesoło, śmieszne obrazki.
    download.png - dema, gry i programy na darmowych licencjach.
    inne.png - pogaduszki, offtopic, reklama stron.

Widzisz co na Ciebie czeka ? NIE ZWLEKAJ! Zarejestruj się teraz zupełnie za darmo! REJESTRACJA. Rozrywka już na Ciebie czeka..