Forum

Otóż... ostatnio dość często nudzę się przy komputerze i pomyślałem, że mógłbym komuś pomóc przy forum. Forum założę od zera (nie pomagam przy istniejących forach). Po wstępnym "wykończeniu" forum będę modyfikował forum tak długo, jak długo dana osoba będzie chciała.

W skrócie: ja mógłbym się zająć forum od strony technicznej, a dana osoba zajmie się resztą. :)

Osoby chętne proszę o napisanie posta w temacie i o podanie swojego gg. Odezwę się jutro lub pojutrze wieczorem.

Kto pierwszy ten lepszy.

Masz w tym jakieś doświadczenie, robiłeś to kiedykolwiek ? W jaki sposób tworzysz fora ? Opierasz się na darmowych kreatorach czy posługujesz się jakimś CMSem ? Opowiedz coś o tym co robisz.

Tak ogólnie to miałem już sporo forów, ale teraz zaczynam swoją przygodę z MyBB, więc to będzie jedno z pierwszych moich forów tego typu.

Ogólnie to zajmę się stroną graficzną, jakimiś pluginami itp. Mogę też "kontrolować" użytkowników, czyli być po prostu moderatorem.

Z początku mogę mieć małe problemy z obsługą niektórych rzeczy, ale w max kilkanaście minut jest rozwiążę.

A masz w ogóle jakiekolwiek pojęcie o Apache, PHP, MySQL, JS lub HTML? Wiesz jak działa MyBB lub inne silniki forów? Czy to raczej polega na szukaniu w google? Instalowałeś kiedyś forum na płatnym hostingu? Co chcesz w zamian?

Te pojęcia znam jedynie z teorii.

Wszystko od siebie, ewentualne rozwiązanie problemów z google.

Robię to dla zabawy, więc chcę jedynie cierpliwość. ;)

@refresh

Ja znam się na MYBB więc z czym nie będziesz umiał to zgłaszaj się do mnie.

Otóż... ostatnio dość często nudzę się przy komputerze i pomyślałem, że mógłbym komuś pomóc przy forum. Forum założę od zera (nie pomagam przy istniejących forach). Po wstępnym "wykończeniu" forum będę modyfikował forum tak długo, jak długo dana osoba będzie chciała.

W skrócie: ja mógłbym się zająć forum od strony technicznej, a dana osoba zajmie się resztą. :)

Osoby chętne proszę o napisanie posta w temacie i o podanie swojego gg. Odezwę się jutro lub pojutrze wieczorem.

Kto pierwszy ten lepszy.