Forum

Nie wiem czy to dobry dzial no ale coz. Spotkalem sie z malym problemem. A mianowicie wydaje mi sie ze forum nie obsluguje polskich znakow. Czy ktos sie na to natknal? Przy pisaniu wiadomosci z polskimi znakami jest takie cos: śćą

ąęźżć, true, true

Żaba żuła żeton. Tu i ówdzie.

Też tak jest, a przecież było OK.

Test >> ąćżźńóę

Dlatego ja nie uzywam polskich znakow

I robisz wielki błąd, bo język polski "słynie" z polskich znaków, które nagle przestały działać w postach.

Sprawdzałem PM i tam normalnie wszystko działa jak powinno. :)

Ale tutaj nie działa. Co drażni oko

naprawdę nie działają?

Lulz forum się sypie

o mój boże czy my jesteśmy w polsce jeszcze już nas Germanizują

Tego się nie da czytać !

Tego sie nie da czytac !

Pierw nie mozna normalnie wbic.. teraz to.. Koniec swiata jest bliski.

Cos admin chyba lekko sobie odpuscil forum :D Wkurza mnie to, bo teraz posty czyta sie jakby to pisal jakis dysmozg :P

Dzisiaj na forum bylo zmienianych pare rzeczy w samym silniku, wiec najprawdopodobniej stad sie pojawil problem. Pracuje nad tym

Wystarczy dodac kodowanie polskich znaków na samym poczatku pliku który odpowiada za wyswietlenie forum, to byl index albo page chyba.

Dajcie spokój nie jest aż tak źle :D

Apokalipsa się dzieje!

@up dobre hehhe

Ja nie mam problemów z czytanie :P choć wydłuża to posty

Strasznie kijowo, jak ja nie lubię jak ktoś pisze nie używając polskich znaków! -,-

strasznie kijowo, jak ja nie lubie jak ktos pisze nie uzywajac polskich znakow

ĄąĆćĘꣳŃńŚśŻżŹź

Nie wiem czy to dobry dzial no ale coz. Spotkalem sie z malym problemem. A mianowicie wydaje mi sie ze forum nie obsluguje polskich znakow. Czy ktos sie na to natknal? Przy pisaniu wiadomosci z polskimi znakami jest takie cos: śćą