Jak myślicie o czym założyć forum żebym na nim coś pisano bo założyłem 2 fora i jak na razie lipa Jeśli macie jakieś pomysły na kwitnące forum to napiszcie :-D
Forum
Bez reklamy się nie obejdzie. No i przede wszystkim trzeba dobrze wypozycjonować.
No ale senk siedzi w tym że nie wiem o czym je założyć a w domu mi sie nudzi to chcę sobie
jakieś forum zrobić żeby sie zaludniał szybko a nie miesiac
Najlepiej to pisz po prostu tutaj skoro Ci się nudzi, ew. ściągnij sobie jakiegoś MMORPG'a :mrgreen: Dlaczego się uparłeś, że musisz mieć swoje forum? :> Najlepiej to mieć własną stronę, a później jak już będzie miała sporą oglądalność założyć na niej forum. Ja zawsze wolę informacje ze strony, forum wg. mnie służy do prowadzenia dyskusji i zadawania pytań.
mmorpg mam już 10 albo więcej wszystkie mi sie znudziły i niestety razem z cq bo mi ktoś postać ukradł Mt.Hania jakie mmo polecasz żeby sie szybko nie nudziło ??
Nie ma nic szybko! To forum można powiedzieć, że istnieje około 10 miesięcy a jeszcze nie jest w pełni rozwinięte.. Własne forum/strona wymaga cierpliwości, nakładu pracy (pozycjonowanie, reklama itp.. ) i nie zniechęcenia się!
Ja od 2 lat gram w MapleStory. Fajne eventy, grafika dla mnie bardzo fajna, szybka akcja i przede wszystkim nacisk na kooperację (czyli grę zespołową). Niestety nie ma tam PvP, i z tego co mi wiadomo raczej nie będzie. Na koreańskim (lub jakimś innym azjatyckim) serwerze jest PvP Garden, jednak polega to bardziej na rywalizacji niż na "nawalaniu w siebie". Niestety, na serwerze globalnym rejestracja dla europejczyków jest już zamknięta. Ale chyba da się to jakoś obejść - trzeba tylko skłamać przy rejestracji.
Ja się nie nie zniechęcam cały czas czekam aż ktoś może sie zarejestruje i zastanawiam się nad zrobieniu jeszcze czegoś na forum tylko ja należę do ludzi nie zbyt cierpliwych szybko z wszystkiego rezygnuje jeśli dobrze nie idzie :-/
Jak myślicie o czym założyć forum żebym na nim coś pisano bo założyłem 2 fora i jak na razie lipa Jeśli macie jakieś pomysły na kwitnące forum to napiszcie :-D