Przejdę od razu do tematu, proszę aktualizować forum, bo w wielu miejscach wygląda, jakbyście nie troszczyli się być " na czasie ". Oto jeden z przykładów:
Forum o nadchodzącym PoE <<<<
Przejdę od razu do tematu, proszę aktualizować forum, bo w wielu miejscach wygląda, jakbyście nie troszczyli się być " na czasie ". Oto jeden z przykładów:
Jest dalej w OB, nie jako oficjalna gra.
Co do forum, to skopiuje moj post z innego tematu:
MI tez czasem sie tak dzieje ze sie zlaguje guzik, i 2x sie wysle to samo, a posta usunac sie nie da. Administracja mogla by wprowadzic cos takeigo, ze jesli mozna odswiezac tematy co 72h, to zeby przez te 72h nowy post od tej samej osoby doklejal sie do poprzedniego. Widzialem takei cos na innym forum kiedys, ze gdy ktos dodal nowy post pod swoim poprzednim, to pojawialo sie cos takiego[Dodano 10.03.2013 14:34 przez Uzytkownik]tresc posta bla bla
Jest dużo problemów co tu dużo mówić . Przydało by się żeby jakiś admin zajął się tym raz a dobrze .
A tak by nie zakładać nowego tematu, wie ktoś dlaczego mam problem podczas edytowania postów? Nie mogę nic zrobić jak nacisnę na załącznik by go edytować to czarnieje ekran i nic się nie dzieje.
Jaka przeglądarka?
Przejdę od razu do tematu, proszę aktualizować forum, bo w wielu miejscach wygląda, jakbyście nie troszczyli się być " na czasie ". Oto jeden z przykładów: Path of ExileForum o nadchodzącym PoE <<<<
Wystarczyło napisać do admina o zmianę podtytułu.
MI tez czasem sie tak dzieje ze sie zlaguje guzik, i 2x sie wysle to samo, a posta usunac sie nie da.
Istnieje coś takie jak zaraportowanie postu, można napisać, że przez przypadek zostały napisane 2 takie same posty. Za takie coś chyba żaden moderator nie każe warnem..
Aktualizacja tematów, błędy na forum itd. To wszystko zostało omówione na radzie i niedługo zostanie naprawione. Cierpliwości
Cieszymy się bardzo , PS Crracked avatar Ci się sypną
o vanziom 300 dobija - ciekawe kiedy znowu 2k
Oświećcie mnie jeszcze, kiedy bede mogl zmienic sobie tytul uzytkownika?
O tym też wiemy i sprawa została poruszona podczas rady.
@crracked, można prosić o informacje dotyczące zmian jakie ustaliliście na zebraniu,tak aby nie było ciągłego pytania "Poprawicie to?>"
Od strony technicznej forum, dotyczącej tych wszelkich błędów to jest kwestia jakieś nieuwagi, błędu i zostało to przez Chmarusa wychwycone. Niedługo zostanie to naprawione i na forum nie będzie żadnych podobnych niespodzianek. Co do pozostałych uzgodnień, planów to nie wiem, czy powinienem wam narazie o tym mówić Cierpliwości.
Oczywiście o moim apelu niechcący zapomniano albo ktoś nie chce pamiętać.
Przeglądam sobie newsy a tam :
Ktoś streamera uważa za (najładniej mówiąc męskiego członka), przechodzę dalej mamy coś na z i na k.
W innym newsie polska produkcja zostaje zrównana z "gównem" przez znanego nam członka społeczności którego nick zaczyna się na M.Podać więcej przykładów?
Więc, tutaj zgłaszam się na moderatora portalu.
Interesuje mnie funkcja "usuń treści niezgodne z regulaminem",rozdawanie nagród wolałbym pozostawić komuś innemu.
Na renomowanym i najlepszym portalu MMO w Polsce, takie treści powinny być kasowane, a w najgorszych przypadkach autorzy nagradzani.
Wspomniane bugi odnośnie edcyji, cytowania zostały już naprawione. Jakby ktoś dalej ich uświadczał to należy usunąć pamięć podręczną przeglądarki.