Forumowe RTSy

Ok, założyłem nowy temat, by nie spamować w tamtym. RTSami zainteresowanie jest dosyć duże i pomyślałem, by właśnie tu na forum urządzać sobie sparingi po sieci w starsze RTSy. Tych gier może być pare. Podawajcie tytuły, ale te nieco bardziej znane i łatwo dostępne.

Od siebie mogę podać Age of Empires II + dodatek oraz Warlord Battlecry 3 (właśnie nie wiem czemu gra nie chce się zainstalować w W7 64 bit ;( )

Czemu nie, ja bardzo bym lubił. Ale jakieś szybsze strategie: Starcraft, Warcraft, Red Alert 2...

Też moge w Warcraft .A czy się orientujecie czy da się w Medieval II Total war przez Internet??

To co? Ustawka jakaś?

Hmm, ja słaby jestem w strategie, ale lubię sobie pyknąć przez battle neta :)

Mam Warcrafta 3 z dodatkiem, jak będzie większe zainteresowanie tematem, to możemy zacząć się umawiać.

Ja sugeruję Warcraft 3+ dodatek lub Warhammer 40.000 Dawn Of War Soulstorm (wszystkie rasy :3)

może..... Armies of Exigo?

- Warcraft

-Batles of Midle Earth I i II

-Empire Earth I II i III

- Starcraft

- Comand and Conquer

starczy czy jeszcze napisać?

a i Supreme Comander

niestety ;/ jest mało - nowych - gier Fantasy ;/

To może tak: kto ma Warcrafta i chętn jest do "pyknięcia rundki" z noobkiem (czyli mną) ? :)

Zakładam że mówimy o War 3 FT 1.26a. Jak? I kiedy?

@ AoEII jak umiesz grać to idzie szybko, feudal rush hunami w 15 minucie ;p

@ tak w medivala II też idzie grać przez neta

Jak sam pogrzebie po szafkach i zobacze co mam, to też będę chętny na coś

Zakładam że mówimy o War 3 FT 1.26a. Jak? I kiedy?

Ja mam TFT, nie wiem jak inni, ale preferuję RoC :P

Ja też mogę zagrać dla zabawy partyjkę, a może nawet dwie w Warcrafta 3 (TFT i RoC). Widzę, że wiele osób go posiada. W razie czegoś piszcie na PW, możemy się umówić.

Ok, założyłem nowy temat, by nie spamować w tamtym. RTSami zainteresowanie jest dosyć duże i pomyślałem, by właśnie tu na forum urządzać sobie sparingi po sieci w starsze RTSy. Tych gier może być pare. Podawajcie tytuły, ale te nieco bardziej znane i łatwo dostępne.

Od siebie mogę podać Age of Empires II + dodatek oraz Warlord Battlecry 3 (właśnie nie wiem czemu gra nie chce się zainstalować w W7 64 bit ;( )