Dobra, w sumie zrobiłem research i nie będę w stanie kupić Markusa. Polecacie jakieś sprawdzone alternatywy przez was/waszych znajomych w podobnej cenie?
Fotel do komputera (do 600 zł)
A nie było by łatwiej po prostu ruszyć cztery litery wejść w samochód,ubera,taxi czy autobus do jysku,rtv czy innego wypizdowa i samemu sobie przymierzyć? To tak jakby ktoś wybierał spodnie przez internet nie mierząc ich , każdy człowiek ma inne ułożenie,każdy inaczej siedzi ,jeden dupą na samym “czubku” krzesła jeden ma przysłowiowy pręt w dup*e i kręgosłupie i potrzebuje wyższe oparcie ,każdy człowiek ma swoje ułożenie i tak mu jest wygodnie ,niekoniecznie ,że tak to określę w “zdrowy” sposób Ja posiadam Markusa ,który ma stosunkowo niskie oparcie ,jestem dość wysoki a siedzi mi się wygodnie i nie uważam ,że oparcie jest za małe ,bo siedzę dość niechlujnie z poduszką pod plecami i miejsce na głowę też zawsze się znajdzie. Natomiast na stosunkowo droższych fotelach diablo chair czy fotelach gamvisa , które też są podobno stosunkowo dobre , nie siedziało mi się tak wygodnie jak na fotelu za 300zł. Myślę ,że każdy człowiek ma inne warunki wygody , a ten temat to takie , witam kupuje samochód marki x , jaki kolor wybrać najlepszy
Niby racja, ale ja jestem leniwą bułą XD
Poza tym, do najbliższego miasta mam 30 km, to zwyczajnie nie opłaca się jechać tam tylko po to, żeby sobie “pooglądać” - wolę jechać z myślą, że wiem czego chcę, co może mi się podobać i co chciałbym kupić
PS: Może to się wydać śmieszne, ale spodnie kupuję przez internet XD
Patrz na to aby podłokietniki nie były za twarde bo łatwo sobie uszkodzić nerwy i ścięgna co prowadzi do zapalenia sama miałam problem z swoim krzesłem i musiałam zrobić dodatkowe gąbki na podłokietniki .
no ja wiem i rozumiem ,nie napisałem komentarza po to ,zeby sie dopierdolić , tylko jednak krzesło to jest inwestycja na kilka lat i myślę ,chociażby uberem czy boltem za grosze lepiej sobie podjechać i samemu usiąść dupą czy fotelem , bo nie raz bywa tak ,że będzie Ci sie wygodniej siedziało na ryczce za 20zł niż na fotelu dentystycznym za kilkanaście tysięcy