Gatunek: [ FPS ]
Sprzęt: Intel 3550M 2x 2.3 GHz, 4gb ram, Radeon HD 8570M]
https://www.al.to/p/171722-notebook-laptop-156-lenovo-g510-p3550m-4gb-1000-dvd-rw-hd8570m.html#
Cechy: [bez cheaterow! Albo bardzo rzadko spotykani]
Przypadły mi do gustu: Combat Arms (pare ładnych lat temu). WarFace.
Nie przypadły mi do gustu: Chyba nie grałem w inne FPS'y xD
Zastanawiam sie nad CS'em GO, no ale sam nie wiem. Wiadomo janusz sie włącza i szkoda kasy jeśli pogram 2h i stwierdze ze "to nie to".
FPS bez cheaterow na sredniej klasy latopa
cisza...
testowalem Paladins, jak dla mnie gniot.
fps bez cheaterów ? Jak chcesz sobie pograć bez nich to tylko na konsoli ale tam możesz spotkać ludzi na myszce
z darmowych jak dla mnie tylko Warface, możesz też spróbować Black Squad i Dirty Bomb ale mi osobiście nie podeszły
Nie wiem czy są Fpsy bez cheaterow xp A mało spotykani? W Overwatchu nie spotyka się ich duzo. W Cs'go chetarow jest w ciul. Jednak jak sie gra ze stalym teamem to nie ma tego problemu w zadnym z Fps'ow. Najlepiej znaleźc sobie ekipe, pozapraszać ludzi na steamie czy innym kliencie, ktorzy grają w danego fps'a i dobrze się z nimi bawić. Oczywiscie tez nie masz pewnosci czy poznana osoba nie cheatuje, zwlaszcza na początku znajomości. Ale na pewno znajdziesz kogoś kto bedzie grał uczciwie : ) A jeszcze co do CS'a, ja osobiście nie załuje tych wydanych 50 złotych, gram prawie dwa lata i dobrzae się bawię, pomimo ze nie odnosze sukcesow. Jestem lamą, co zrobić ;p Mimo ze cheaterow jest duzo to prędzej czy pozniej dostaną vaca. Tylko tym mozna się pocieszać ^^
To ja sobie odpuszcze chyba fps'y.
Jak na płatnym cs:go jest ich duzo, to nie ma juz chyba ratunku dla tego gatunku
PS. pisalem ze gralem w warface.
bb do zamkniecia
W cs go nie ma prawie w ogóle cheaterów, chyba że na wyższych rangach. Większość takich przypadków to po prostu ból d*py że ktoś jest lepszy od ciebie. Sam już nie gram, ale polecam Cs'a, na pewno będziesz się dobrze bawił + stabilna i ogromna społeczność.
co do cs się zgadzam, na prawie 300 godzin w grze cheatera spotkałem może ze 2 razy trochę bardziej popularnym problemem są smurfy ale no cóż i tak nie ma ich aż tak dużo
PS. Tworząc konto Prime w CS ograniczamy problem chaterów i smurfów do absolutnego minimum
Co wy gadacie? Obczajaliscie kiedys overwatcha? Ile tam cheaterow jest, codziennie po pare takich osob mozna wyhaczyc. A ile osob ma vaca. Statystyki mowią same za siebie. Nie mam konta prime wiec nie wiem jak to jest gdsy sie je posiada. Ja osobiscie wiele razy spotrkalam osobe, która byla ewidentnym cheaterem, takim co sie w ogole nie kryje.
Co wy gadacie? Obczajaliscie kiedys overwatcha? Ile tam cheaterow jest, codziennie po pare takich osob mozna wyhaczyc. A ile osob ma vaca. Statystyki mowią same za siebie. Nie mam konta prime wiec nie wiem jak to jest gdsy sie je posiada. Ja osobiscie wiele razy spotrkalam osobe, która byla ewidentnym cheaterem, takim co sie w ogole nie kryje.
bez konta prime nie ma się co dziwić polecam je sobie ogarnąć bo ty naprawdę znacznie poprawia sytuacje
Gatunek: [ FPS ]
Sprzęt: Intel 3550M 2x 2.3 GHz, 4gb ram, Radeon HD 8570M]
https://www.al.to/p/171722-notebook-laptop-156-lenovo-g510-p3550m-4gb-1000-dvd-rw-hd8570m.html#
Cechy: [bez cheaterow! Albo bardzo rzadko spotykani]
Przypadły mi do gustu: Combat Arms (pare ładnych lat temu). WarFace.
Nie przypadły mi do gustu: Chyba nie grałem w inne FPS'y xD
Zastanawiam sie nad CS'em GO, no ale sam nie wiem. Wiadomo janusz sie włącza i szkoda kasy jeśli pogram 2h i stwierdze ze "to nie to".