COD4
BF2
Arctic Combat (ale jak jestes mocno zdesperowany...)
co do neta mamy wiecej niz 20 mb/s o wiele wiecej
COD4
BF2
Arctic Combat (ale jak jestes mocno zdesperowany...)
co do neta mamy wiecej niz 20 mb/s o wiele wiecej
a jak to jest ze steam giftami z allegro, bo duzo taniej jest, jakie prawdopodobieństwo że zablokują konto czy coś takiego
Jako że posiadam staż ok 8 lat w mmofps'y to radze ci AC omijać szerokim łukiem;)
Co to za mmofps w którym biegam i trzymam lewy przycisk myszy ? ta gra nie posiada takiego czegoś jak rozrzut przy strzelaniu.
Polecam :
BF 2 bad company.
CS:GO
Mateki, to pewnie żyjesz w jakiejś dziurze. Np w Żorach też dziura a 90% ma światłowód. Niestety jak mieszkasz na kompletnej wsi to jedyne co CI pozostaje to internet mobilny, lub radiówka. W każdym większym mieście jest światłowód tp czy inne miejscowe dziadostwa. Co do CS-GO to może spróbuj kupić na fabrykakluczy, często tam kupuje i nigdy się nie zawiodłem.
Serio?! W Polsce naszej kochanej jeszcze nie mamy 20 MB/s (~160 Mb/s), a do tego ping nie zależy od Wielkości transferu, co od drogi do serwera i obciążenia łącza.Co do Tematu, to AC chyba jest teraz najlepszą grą FPS F2P.Chyba wiem lepiej z kim mam podpisaną umowę i za co płacę nie za megabity tylko megabajty. Jeżeli lubisz zombie mod to całkiem ciekawy był w Combat Arms
Tylko w CA musisz grać regularnie, albo wydawać kasę na nx'y. Ale i tak gra się przyjemnie.
Witam szukam fps`a dla siebie, kiedys zagrywałem sie w quake 3 arena ale to jeszcze za czasów gimnazjum i było super lecz teraz ta gra jest troche przestarzała, ostatnio pogrywam w cs:source, chodzi mi super płynnie i grafika jest dla mnie w sam raz ale sama gra szału nie robi jakaś taka mało dynamiczna jak dla mnie, zabiją cie i czekasz na respawn xD wiadomo że najlepszy był by BF3 ale to nie na mojego kompa..
C2Q Q6600
HD3850
2Gb RAM