FPS Multi na dość słabego Pieca

Witam szukam fps`a dla siebie, kiedys zagrywałem sie w quake 3 arena ale to jeszcze za czasów gimnazjum i było super lecz teraz ta gra jest troche przestarzała, ostatnio pogrywam w cs:source, chodzi mi super płynnie i grafika jest dla mnie w sam raz ale sama gra szału nie robi jakaś taka mało dynamiczna jak dla mnie, zabiją cie i czekasz na respawn xD wiadomo że najlepszy był by BF3 ale to nie na mojego kompa..

C2Q Q6600

HD3850

2Gb RAM

Może któryś COD? Wygórowanych wymagań te gry nie mają, a rozgrywka jest szybka.

Ty sluchaj, nie wiem czy ty chcesz MMO tez, ale battlefield heroes na najnizszych by ci poszedl.

Czy wy sobie jaja robicie heroes na najniższych przy 4 rdzeniowym procku i nie najgorszej karcie (oba elementy wiekowe ale bez przesady) bfh potrzebuje pentium4 na low. Od siebie polecę Battlefield play4free ale bez chęci wydania chociaż 50 zł nawet nie zaczynaj.

Z tych darmowych, to polecam ArcticCombat albo A.V.A. 2 najlepsze darmowe strzelanki. Kruszyn to głupek i się nie zna, Battlefield P4F ssie ;>.

MOŻESZ spróbować Planetside 2 ale wątpię by Ci płynnie chodziło. Nie mam innych pomysłów.

No i jeszcze ARMA 2. Powinna Ci pójść, poza tym dokupisz dodatek i możesz śmiagać w te zombie które są teraz na topie :P.

Z płatnych? CoD'y w sumie, dlaczego by nie. Black Ops 2 podobno jest "dobrym" shooterem. Battlefield 2? Staroć ale trzyma poziom.

@Kruszyn99 Pogielo Cie ?? Battlefield P4F ?? Bedzie mu lagowalo...

Moge tez tobie polecic fajna gre, mozna nawet na multiplayer pograc, jest to SniperElite 2 i 1. Popatrz. Sciagnij, bo naprawde warto.

Temat powinien znaleźć się w dziale "Szukam MMO". Co do pieca odpali praktycznie 95% MMOFPSów na rynku.

@Kruszyn99 Pogielo Cie ?? Battlefield P4F ?? Bedzie mu lagowalo...Moge tez tobie polecic fajna gre, mozna nawet na multiplayer pograc, jest to SniperElite 2 i 1. Popatrz. Sciagnij, bo naprawde warto.

Sam będziesz lagował. Najpierw poznaj definicje słowa "lag", a potem poznaj wymagania sprzętowe tej gry.

Team Fortress 2

battlefield 1942 na orgin za free

Arctic Combat. CoDo podoba gra, równie odmużdzająca, chodź widocznie gorsza od swojego wzoru. Wymagania nie są zbyt wygurowane, a gra jest całkiem ciekawa jak na F2P.

dzięki za odpowiedzi :) co do arctic combat to...http://www.youtube.com/watch?v=glxStEWuwag :wacko:

Team Fortress 2, Battlefield 1942 z origin tylko do marca serwery będą utrzymywane... w battlefielda 2 dużo ludzi jeszcze gra. Co do battlefielda 3 nie martw się, że Ci nie pójdzie gra zawiodła dużo ludzi. Może i to nie tak jak diablo 3, ale lipny. Sam się zawiodłem i żałuje wydanych pieniędzy :/. Ewentualnie spróbuj jeszcze Ghost Recon online, COD 4 bez problemu powinien Ci pójść, jeszcze na prawdę dużo ludzi w niego gra bodajże 1 czy 2 pozycja na Xfire. Pirat ewentualnie Oryginał za 50zł (pudełkowa wersja).

Ps w CoD 4 Możesz spotkać często Cheaterów. Ale to głównie na piratacie.

Ja również polecam AC gierka wymiata. Mam równiez oryginał CoD 4 ale wole grać jednak w AC, świetny fps :)

@Kruszyn99 Pogielo Cie ?? Battlefield P4F ?? Bedzie mu lagowalo...Moge tez tobie polecic fajna gre, mozna nawet na multiplayer pograc, jest to SniperElite 2 i 1. Popatrz. Sciagnij, bo naprawde warto.
Z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że komputer widziałeś tylko na obrazku a sam używasz myszki i monitora. Wracając do kinya11, ssie to post, który napisałeś nie będę się bawił w psychologa ale mam pewne podstawy by stwierdzić przerost ambicji oraz pozorną anonimowość w internecie. Nie, nie jesteś uberpro. P4F jest symulatorem i zjada te fpsy dla casuali jednym tchem lecz tak jak wspomniałem trzeba trochę w niego zainwestować co wydaje się być normalne ale kupujesz pudełko z grą albo ściągasz F2P i płacisz. Czy dla kogoś wydanie 50zł dla 400h dobrej zabawy to dużo czy mało niech sam oceni. By nie robić offtopa całkiem miło spędziłem czas przy Blackshocie za czasów kiedy nic nie wydawałem na gry, warto spróbować,

Jeżeli tak ci się podobał Quake 3 to Team Fortress 2 jest najlepszą grą w jaką w tej chwili możesz grać. Wystarczy tylko kupić coś z item shopa i możesz grać i grać (ja bez wykupionego premium miałem przegrane jakieś 200h). Z "darmowych" możesz spróbować Gunz i S4League a z B2P to COD i UT2004/UT3.

Z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że komputer widziałeś tylko na obrazku a sam używasz myszki i monitora. Wracając do kinya11, ssie to post, który napisałeś nie będę się bawił w psychologa ale mam pewne podstawy by stwierdzić przerost ambicji oraz pozorną anonimowość w internecie. Nie, nie jesteś uberpro. P4F jest symulatorem i zjada te fpsy dla casuali jednym tchem lecz tak jak wspomniałem trzeba trochę w niego zainwestować co wydaje się być normalne ale kupujesz pudełko z grą albo ściągasz F2P i płacisz. Czy dla kogoś wydanie 50zł dla 400h dobrej zabawy to dużo czy mało niech sam oceni. By nie robić offtopa całkiem miło spędziłem czas przy Blackshocie za czasów kiedy nic nie wydawałem na gry, warto spróbować,

Chyba jemu chodziło o lagi które są dość duże w grze, ba nawet wielkie na moim internecie 50mb pingi 200-300 na wszystkich prawie serwerach po ostatnich 2 patchach. Jakby ktoś chciał to mogę oddać konto z jakąś tam snajperką kupioną i strzelbą spas-12. Możesz też spróbować CS-GO.

PS w Team Fortressie 2 nie istnieje p2w wszystko możesz zdobyć grając nawet z botami w offline. Tylko tyle, że masz bodajże limit 10itemów na tydzień. Premium też go ma. Co czwartek jak pamiętam się to resetuje. Premium możesz zdobyć kupując Orange Boxa lub kupić jakiś item min to jest 5$ czyli 20zł wpłacasz i kupujesz jakąś pierdółkę i możesz zdobywać czapki i wymieniać się z innymi ludźmi, a gra ma małe wymagania.

TF2 jest dobrą propozycją chyba, że ktoś nie lubi cukierkowego klimatu. Przy 20MB/s nie Mb ping wynosi max 50 na serverach EU więc o lagach nie ma mowy.

zdecydowałem się na CS-GO, tylko nie wiem gdzie najlepiej kupić, co sądzicie o tym http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-steam-cd-key-cs-go-i2937877985.html

mozesz smialo kupic na keye.pl - pewne zrodlo

TF2 jest dobrą propozycją chyba, że ktoś nie lubi cukierkowego klimatu. Przy 20MB/s nie Mb ping wynosi max 50 na serverach EU więc o lagach nie ma mowy.

Serio?! W Polsce naszej kochanej jeszcze nie mamy 20 MB/s (~160 Mb/s), a do tego ping nie zależy od Wielkości transferu, co od drogi do serwera i obciążenia łącza.

Co do Tematu, to AC chyba jest teraz najlepszą grą FPS F2P.