Witam jakiego polecicie FPS na steam (f2p) ?
grałem tylko w CS 1,6 i warframe na nim
Podobno arctic combat jest dobry, ja nie moge uruchomic tego ustrojstwa przez jakis dziwny problem.
Ava jest nudna.
Blacklight jest super.
Team fortress 2 jest najlepszy ( jesli masz premium, a premium mozesz miec z 89c.)
Jeśli chodzi o steam to pod względem popularności najlepiej wypada Team Fortress 2 tylko nie każdemu podejdzie bajkowy klimat produkcji. Z produkcji postawionych trochę niżej warto polecić Blacklight Retribution oraz AvA która trzyma się mimo kilku lat bardzo dobrze na tamtej platformie.
tf2 przegrałem 2 lata
Apb też 2 lata
w oby dwóch kupiłem premke i nie żałuje
Crime Craft możesz pobrać bo fajne ale z 90 ludzi max jest :/
a w tego TF2 bez premki to tracimy coś czy co ? da się bez niej pograć ?
Blacklight musze spróbować na steamie bo jak normalnie instalowałem ( nie na steam ) to jakieś błędy wyskakiwały
@2UP Ja gram już 400godzin a każdy gra gdy są teroity wars i wtedy jest z 400ludzi
polecam ci
crimecraft
warframe
tribes
planetside
up mógłbyś coś więcej napisać na temat tego crimecraft ?
APB reloaded to jest f2p czy trzeba coś dokupić ? bo jak patrzyłem na steamie to pisze niby f2p ale jest też coś do kupienia w tej grze
i mógłby ktos opisać mniej więcej o co w niech chodzi ? jakiś system rozgrywki ? jakie są wielkościowo mapy ?
jak sciągam na steamie i ściągnie się do np 50% i wyłącze stema , następnie włącze to będzie się sciągać od 50% czy od 0 ?
ten APB pójdzie na takim sprzęcie ?
Sprzęt: mój sprzęt
Win XP SP3
3GB
Intel Core i3 3.10GHz
GeForce 9600GT 512mb
i jak znacie jeszcze jakieś ciekawe gry to podawajcie
No More Room in Hell, fajny mod do HL2, ale nie potrzeba go, wystarczy tylko darmowe Source SDK 2007. Mod polega na zabijaniu zombiaków, są 2 tryby, misje i survival. Misje, no jak nazwa wskazuje, masz do przejścia różne misje. Survival,(według mnie najlepsza zabawa na nim jest, zwłaszcza jak się gra w 8 osó jesteście np. w domku i musicie się bronić przed falami zombie, możecie barykadować się deskami itp. itd. szukacie broni. Baaardzo fajne
.
a jest na steamie jakas gra przypominająca właśnie np mod do cs zombie albo mod do hl ? tylko żeby gra nie była modem