FPS online darmowy/płatny

Witam poszukuje FPS-a Online w miare nowego badź takiego który wyjdzie(poczekam, mam czas) - tylko podać date i link do strony gry :)
Wymagania:
1: Brak IS
2: kilka klas: medyk , inzyniej, zołnierz , snajper itd
3: Nie trawie motywu z wbijaniem leveli !
4: TRYB STOPWATCH + kilka misji / mape !! (najważniejsze)- Mamy dajmy na to 15min na wykonanie misji mapowych w jak najkrótszym czasie(np 8:30min) potem zmiana i bronimy co to by przeciwna drużyna nie pobiła tego czasu ( ta adrenalina kiedy pobijesz czas przeciwnika o 1 sekunde :)
5: TrickJumpy (chociaż nie wymagane zbytnio)

6: Możliwie najmniejszy recoil - Trenowanie Aimingu ma górować, a nie lotto

7: Stawianie własnych serwerów (kupowanie)
Grałem w:
1: CS GO: strasznie zamulone i nudne(1 i ta sama misja, wtf!?). No chyba ze deathmatch ale to tak na 20min bo ile można strzelać sie bez celu ?

2: Quake - jest dynamika, są trickjumpy, no ale brak misji itd

3: Enemy Territory(etpro mod- gram do dzisiaj) <3<3<3<3<3 !!
4: S.K.I.L.L , AVA , Warface i inne tego typu gówna odpadają
5: CoD - typowy warface z lepsza grafiką
6: BF - Za duzeee mapy, a co za tym idzie za duzo latania za przeciwnikami :/

Pozdrawiam

Heroes and Generals by pasowało ale tutaj masz levelowanie, nie ma klasy medyka jedynie, nie ma trickjampów, recoli jest duże i nie można stawiać serwerów.

Może Ghost Recon Online? chociaż tam jest IS i nie można stawiać serwerów.

Wszystkie cechy które wymieniłeś pasują do Dirty Bomba :D Około 20 różnych postaci jeszcze więcej broni tryb Stopwatch, Trick Jumpy również. Gra akurat ma przerwe miedzy betami ale jak sie zglosisz na stronie glownej to napewno dostaniesz kluczyk do bety :D

Raczej już żadne FPS,które zostało nie licząc wymienionych ma twoje wymagania.(Dirty Bomb będzie zawierał IS,ale kosmetyczny).

Unreal Tournament (starsza wersja albo wersja 2004) spełnia większość wymagań (tryb Szturmu, gdzie jedna drużyna broni a druga atakuje, i drużyna z lepszym czasem wygrywa idealnie pasuje do tego, co napisałeś), niestety nie ma klas, nie ma serwerów, a ludzi do gry online jest raczej mało (chociaż w sumie to nie jestem pewien).

Americas Army

0 item shop poniewaz gra wspierana bezposrednio z finansow armi amerykanskiej ( taka niby reklama )

4 klasy w zaleznosci od broni sniper / marksman / suport / soldier

Rozne tryby captur the flag , defend objectives , deatmatch , podkladanie bomb

Stawianie wlasnych serwerow ( jednak tu real kasa )

Wszystkie cechy które wymieniłeś pasują do Dirty Bomba Około 20 różnych postaci jeszcze więcej broni tryb Stopwatch, Trick Jumpy również. Gra akurat ma przerwe miedzy betami ale jak sie zglosisz na stronie glownej to napewno dostaniesz kluczyk do bety

mASZ jakiś filmik z TJ ?

Dirty Bomb - wszystko pieknie łądnie ale twórcy (ci sami od ET) moim skromnym zdaniem polecieli w strone Hajsu czyli to co jest w moedzi czyli Casuali ! Chociaż nie wiem jak to teraz wyglada , grałem w alphe gra była okrutnie słabo zopotymalizowana (30fps), ustrzelić heada graniczyło z cudem , a jak już sie udała to raczej nie dawało to żadnej satysfakcji przez te lagi i low fps ( czytaj lotto)
Heroes & Generals fajnie WWII ale, brak team coop , brak misji, brak wszystkiego. Zwykła strzelanka z fajna grafika, Na grafice skonczyli ..

Przecież Heroes & Generals to dopiero BETA. Brak team coop bo grałeś bez klanu, normalne chyba jest to, że jak grasz 4fun to czegoś takiego nie uświadczysz. W założeniach miał to być symulator działań wojennych, więc jakich misji oczekujesz ? Takich jak w call of duty ? Brak wszystkiego ??? Strasznie wybredny jesteś, lepiej odpuść sobie fpsy mmo bo twoje wymagania przewyższają oferty rynku.

A ja mogę z czystym sumieniem polecić Battlefield Bad Company 2

Na originie za 7.49 zł
Może nie ma wszystkich przez Ciebie wymaganych trybów ale strasznie fajnie się w to gra mimo paru już lat na karku

Przecież Heroes & Generals to dopiero BETA. Brak team coop bo grałeś bez klanu, normalne chyba jest to, że jak grasz 4fun to czegoś takiego nie uświadczysz. W założeniach miał to być symulator działań wojennych, więc jakich misji oczekujesz ? Takich jak w call of duty ? Brak wszystkiego ??? Strasznie wybredny jesteś, lepiej odpuść sobie fpsy mmo bo twoje wymagania przewyższają oferty rynku.

Jakiejkolwiek misji, nuży mnie już bieganie bez celu lub z jednym Plant the bomb/Defuse i kampienie 10min na mapie zeby kogos ubić.. Btw H&G - Brak Serwerów dedykowanych i kilku innych rzeczy w sumie skresla ta gra jesli chodzi o e-sport

Znacie moze jakies nadchodzące tytuły? Tylko nie klony cs prosze (aka skill, ava, cod itd)

Witam poszukuje FPS-a Online w miare nowego badź takiego który wyjdzie(poczekam, mam czas) - tylko podać date i link do strony gry :)
Wymagania:
1: Brak IS
2: kilka klas: medyk , inzyniej, zołnierz , snajper itd
3: Nie trawie motywu z wbijaniem leveli !
4: TRYB STOPWATCH + kilka misji / mape !! (najważniejsze)- Mamy dajmy na to 15min na wykonanie misji mapowych w jak najkrótszym czasie(np 8:30min) potem zmiana i bronimy co to by przeciwna drużyna nie pobiła tego czasu ( ta adrenalina kiedy pobijesz czas przeciwnika o 1 sekunde :)
5: TrickJumpy (chociaż nie wymagane zbytnio)

6: Możliwie najmniejszy recoil - Trenowanie Aimingu ma górować, a nie lotto

7: Stawianie własnych serwerów (kupowanie)
Grałem w:
1: CS GO: strasznie zamulone i nudne(1 i ta sama misja, wtf!?). No chyba ze deathmatch ale to tak na 20min bo ile można strzelać sie bez celu ?

2: Quake - jest dynamika, są trickjumpy, no ale brak misji itd

3: Enemy Territory(etpro mod- gram do dzisiaj) <3<3<3<3<3 !!
4: S.K.I.L.L , AVA , Warface i inne tego typu gówna odpadają
5: CoD - typowy warface z lepsza grafiką
6: BF - Za duzeee mapy, a co za tym idzie za duzo latania za przeciwnikami :/

Pozdrawiam