FPS Pad

Witam, napiszę krótko.

Jak w tytule szukam łatwej gry takiej jak CS lub inne proste gry, w których JEST MOŻLIWOŚĆ grania na padzie. Nie chodzi mi o np. BF3 bo to nie jest pad od XbOxA i nie pomieszczą się wszystkie przyciski. Fpsik musi być przez internet :D

Chcesz grać w gry FPS przez internet na padzie?

Toż to samobójstwo jest, jeżeli nie chcesz się wiecznie denerwować to pograj sobie na padzie w jakąś strzelankę ale na single player.

Troche bez sesu bo "klawiaturowcy" beda mieli zawsze nad toba przewage :/

Jestem padowcem :D Wolę grać na padzie niż zestaw klawiatura, myszka :D

Dlatego chciałbym spróbować w coś takiego pograć :) A polecacie mi jakieś gry single ? :)

Jestem padowcem Wolę grać na padzie niż zestaw klawiatura, myszka Dlatego chciałbym spróbować w coś takiego pograć A polecacie mi jakieś gry single ?

Polecam sobie kupić konsolę i grać na XL lub PSN z innymi padakami. Jako admin takiego servera w takim CSie na PC wiedząc że grasz na padzie od razu bym ci dał perm bana za to że osłabiasz drużynę. Bądźmy szczerzy, myszką szybciej i celniej strzelasz niż gałeczką od pada. Sam przez to przechodziłem dlatego na konsoli gram tylko w RPG a na PC w mmo.

w cs to tez akurat gram zestawem klawiatura, myszka, a jakies fajne giery na pada sie znajda? single.. XD

Ej, przeszedlem juz :D

A cos bardziej wojennego? Jakies CoDy? :D

Resident Evil 4,5

Tomb Raider

Splinter Cell

Lost Planet 1 & 2

Tyle z "FPSów" (bardziej TPP) bym polecił, ale jest tego o wiele więcej.

Tu jest też fajna lista z podziałem na kategorie gier, wszystkie obsługują pada od X360

http://www.overclock...pdate-8-26-2012

Witam, napiszę krótko.

Jak w tytule szukam łatwej gry takiej jak CS lub inne proste gry, w których JEST MOŻLIWOŚĆ grania na padzie. Nie chodzi mi o np. BF3 bo to nie jest pad od XbOxA i nie pomieszczą się wszystkie przyciski. Fpsik musi być przez internet :D