Witam, wymieńcie ze 3 najbardziej popularne fpsy na daną chwilę. Chodzi mi o to żeby po pracy sobie raz, dwa znaleźć grę i pograć, oraz by była to tzw. gra turniejowa. Wiem że w KR rządzi Sudden Attack więc to sprawdzę no i ściągam AVA. Jeszcze coś godnego polecenia na chwilę obecną?
FPS w co pograć?
Combat Arms i Ghost Recon Online
Ja gorąco polecam CS:GO. Tryb turniejowy w którym wyszukuje Ci przeciwników 5v5 (na tej samej zasadzie co np w LoLu - wyjdziesz=ban czasowy), sporo map, sporo broni, sporo graczy, gra jest na bieżąco aktualizowana dzięki czemu co jakiś czas mamy nowe mapy / nowe tryby gry / różnego rodzaju udoskonalenia. Bardzo dobry poziom rozgrywki jeśli chodzi o tryb turniejowy.
Jeśli chodzi o cziterów na moje 700+h CS:GO mógłbym ich policzyć na palcach jednej ręki, szczerze. Jeśli jakiegoś spotkasz możesz go zaraportować dwoma kliknięciami myszki, dzięki czemu nie uniknie on bana na steam.
Jeśli jesteś zrażony do CSa jak wiele osób to i tak zachęcam do spróbowania bo nie ma porównywać tej gry do starszej wersji, dwa inne produkty. To nie to samo co upadłe już, pikselowe 1.6 gdzie aktualnie dzieli i rządzi gimbazja.
Cena: 30zł, śmiesznie niska. Warto spróbować.
Pozdrawiam.
No właśnie jestem zrażony już po tylu latach do CS'a:( A combat Arms ma trochę dziwną rozgrywkę. Pograłem trochę i jakoś wszystko tak sztucznie się rozgrywa. Pograłem w nocy w AVA no i generalnie gra jest fajna, tylko mapki jakieś takie małe i dziwne
A Blacklight Retribution?
ja moge Ci polecić ghost recon online nawet ciekawa gra jedyny minus to mało map
sam osobiście czekam na Soldier front 2 bo gra wygląda nawet ciekawo zobaczymy co z tego wyjdzie
Gdyby interesowało cię b2p to gorąco polecam Call of Duty Black Ops II. Lub gdy interesują cię turnieje to polecam Call of Duty 4 Modern Warfare
a ten Cod 4 wiesz może mniej więcej w jakiej jest cenie ?
te turnieje to jest coś jak np w CS ? albo np mixy CW ??
1. Blacklight
2. Tribes ascend
3. Artic combat
4 Warface
To są jedne z lepszych gier free to play ,powinny ci przypaść do gustu
Blackshot, Battlefield play4free (tu nawet nie zaglądaj jak nie chcesz wydać chociaż 50 zł) ghost recon online i contact wars (tego nie trzeba nawet ściągać a gra się całkiem przyjemnie)
a te warcafe to jest pełna gra już czy jakaś beta ?
i mógłbyś podać oficialną stronke ? bo na google znalazłem kilka stronek i nie wiem która
ghost recon online
planetside2
A.V.A
a i zapomniał bym o Heroes and generals
Jeśli chodzi o Warface, to wyszła już wersja rosyjska tej gry, ale wątpie żebyś chciał na niej grać. Wersja europejska jest w fazie CBT. W dodatku grę odpalasz przez przeglądarkę na wersji EU za pomocą GFace. Przez to leci niezły hejt na tą grę, ale sama w sobie jest niezła, więc w czasie OBT warto by było odwiedzić GFace'a i sprawdzić ją. Stronę masz tu: http://beta.gface.com/. Jeśli jesteś w becie GFace'a, to logujesz się, pobierasz rozszerzenie do Chroma (nie jestem pewien, czy już wydali wersję na FireFoxa) i grasz, pod warunkiem, że jesteś jeszcze w becie WarFace'a.
Co do CODa to aktualnie można go kupić poniżej 60 zł. Cena zależy od sklepu. Jeśli chodzi o same turnieje, to niestety nie mogę ci nic powiedzieć, bo ja gram w to raczej rekreacyjnie.
te blacklight pójdzie na takim sprzęcie ?
Sprzęt: mój sprzęt
Win XP SP3
3GB
Intel Core i3 3.10GHz
GeForce 9600GT 512mb
Witam, wymieńcie ze 3 najbardziej popularne fpsy na daną chwilę. Chodzi mi o to żeby po pracy sobie raz, dwa znaleźć grę i pograć, oraz by była to tzw. gra turniejowa. Wiem że w KR rządzi Sudden Attack więc to sprawdzę no i ściągam AVA. Jeszcze coś godnego polecenia na chwilę obecną?