FPS z czymś ala zombie mode

Witam. Od wakacji gram w Cross Fire. Tylko w Mutation Mode. Ale w końcu mi się to znudziło :P Więc jest może jakaś gra, która posiada ten tryb gry? Tzn. Jeden mutant i goni resztę. Pozdrawiam, sabazios

C.S i Left 4 Dead. Na pewno jest tego więcej ale w tej chwili nic mi nie przychodzi na myśl.

Ja ci polecę CS 1.6,CS:S,LD2 oraz Zombie panic source (mod do Half-Life 2).

Co ze mnie za łom! Left 4 Dead! Dzięki. :) Ale czekam i tak na więcej. :)

W Warrocku jest tryb Survival, w którym atakuje graczy armia zombie. ;) Liczy on 20 poziomów. Mało komu udaje się przejść wszystkie 20, z powodu zwiększającej się wraz z etapem liczby "bossów".

darmowe masz combat arms i survival mode(nie pamiętam jak dokładnie się nazywa ów tryb)

a tak to Cod:BO i tam również masz taki tryb

Combat Arms ma taką mapę z zombiakami. Trzeba przetrwać 20 rund w opuszczonym domku i bronić się przed zoombi. Są też inne mapki w tym stylu.

Combat Arms ma taką mapę z zombiakami. Trzeba przetrwać 20 rund w opuszczonym domku i bronić się przed zoombi. Są też inne mapki w tym stylu.

Tak, ale ta mapa w domku była najfajniejsza. Tylko najwięcej tam hackerów siedzi, ale to może i dobrze bo można było sporo kaski zarobić dzięki nim. :P

Mógłby mi ktoś napisać jak grać przez net w l4d albo l4d 2 ?

Linki też sie przydadzą.

Mógłby mi ktoś napisać jak grać przez net w l4d albo l4d 2 ?Linki też sie przydadzą.

Wchodzisz do gry, wybierasz odpowiednią opcje z menu.

Oto linki:

L4D - CLICK

L4D2 - CLICK

Witam. Od wakacji gram w Cross Fire. Tylko w Mutation Mode. Ale w końcu mi się to znudziło :P Więc jest może jakaś gra, która posiada ten tryb gry? Tzn. Jeden mutant i goni resztę. Pozdrawiam, sabazios