Fps

Więcej cziterów niestety.

Gram na polskim serwerze i od dobrych 2 tygodni nie widziałem żadnego cheatera, więc nie piernicz głupot -.-

Mi nie chodzi o polski serwer, a o całokształt. Na polskim nie ma , ok. Ale na pozostałych już są.

To po co grać na pozostałych? ^^

No właśnie nie warto grać lecz co to za gra, w której tylko jeden serwer jest normalny, a na innych czitują?

po co sie meczyc z cziterami, skoro sama gra i tak jest slaba?

po co sie meczyc z cziterami, skoro sama gra i tak jest slaba?

To twoja opinia. Gdyby warrock był naprawdę słabą grą to nie grało by w nią tyle ludzi, a co najważniejsze nie kupowali by premium.

co za argument. sry, dode tez slucha masa ludzi, a chyba nie powiesz, ze robi dobra muzyke. niektorzy to nawet plyty kupuja.

w warrocka gra sporo ludzi, bo to gra darmowa. a ci co graja na premium? no coz, na swiecie istnieja rozne typy. moze oni nie wiedza, ze sa lepsze gry?:P

a cziterów nie widzialeś bo dobrze sie maskują:P

krakers123,

1. Noo musza sie dobrze maskowac :)

2. A po co grac tylko na 1 serverze?

3. WarRock jest slaby graja w nia glownie ludzie ktorzy niew maja pojecia o taktykach(bez pobrazy) :)

Dico,

Skoro mowisz o nudzie w AA bo widzisz to nie jest gra la ludzi ktorzy maja no-life cale zycie lupili w Quake czy CS'a... Tam taki gosc ktorzy sie uwazal za wielkoego PRO w CS'a czy inny shit... pada jak mucha :) BO chce dzialac szybko.... wybiega i nie wie skad dostaje :)

Jak gralem w Operation Flashpoint (jeszcze bardziej realny niz AA) i kumpel mnie namowil na CS:S bo se nie dawal rady w OFP(ogolnie wkurwialo go to ze ciagle ma 4-6 fragow a 30 zgonow :) wiec poszlem... Po 20 minutach gry gry goscie na servie zaczeli mnie wyzywac od cheaterow.

ALe taka jest postac rzeczy... kiedy sie przechodzi z gier taktycznych gdzie czasem naprawde idzie sie napocic na meczach klanowych... i idzie sie grac w jakas dziecinna arcadowke... zal :D

kazdy z tych 2 rodzajow wymaga czego innego. taktyczne sa nazstawione na..taktyke oczywiscie. wspolne dzialanie, myslenie itp. a te mniej realistyczne strzelanki, to wiadomo: refleks, aim.

w zasadzie wole ten 2 rodzaj. niedlugo wyjda dwie dobre gry taktyczne (of2 i jescze jedna, ktorej tytulu nie pamietam, ale bedzie to gra tworcow of. info moga byc bledne, bo daaaawno o tym czytalem), wiec wtedy moze sie przekonam. warrock zalicza sie do tego 2 rodzaju.

Armed Assault 2 :)

I na OFP 2 tez czekam :) jak juz bedzie wywalam MMO i zajmuje sie klanowkami w OFP2... Jak se przypomne mapy Capture&Hold :) gdzie sie gralo mecze klanowe o przejecie miast :) ehhh :) wspomnienia ;(

BTW czy FPS znaczy Flacha pita szybko? ;)

Szukam gierki FPS strzelanki przez neta. Grałem już w CS wiec proszę wymienić inne. I najlepiej żeby nie były jakieś stare. Z góry dzięki.