Fps

Szukam gierki FPS strzelanki przez neta. Grałem już w CS wiec proszę wymienić inne. I najlepiej żeby nie były jakieś stare. Z góry dzięki.

WarRock, CoD, Combat Arms (beta się chyba skończyła już), CS: Source.

Ale szukasz darmowych?

Frontlines: Fuel Of War

Crysis Wars

CoD4 (CoD5 jest syfiaste)

mb2?

powiedz czego oczekujesz

tak mają być darmowe

W oczekiwaniu na Combat Arms Full pograj w WarRocka, tyle powiem :)

Tak tak podpisuję się pod tym co napisał Kozak. Warrock dopóki nie będzie full CA.

A ja ci polecę Americas Army jeśli lubisz realizm. W grze liczy się generalnie dobra taktyka, skill w łapie nie jest potrzebny. Warrocka też możesz spróbować ale nie zdziw się jeśli będzie się przycinać. Z tego co tam zdążyłem zobaczyć na servie, to liczy się głównie duża ilość fpsów i refleks (mózgu nie trzeba bardzo używać :-P)

jak mozna mu co spolecic, skoro nie napisal, czego od gry oczekuje??

a ja ci warrocka odradzam, bo jest slaby,)

jak mozna mu co spolecic, skoro nie napisal, czego od gry oczekuje??a ja ci warrocka odradzam, bo jest slaby,)

Jakiś argument czemu jest słaby...

Może ja podam.

Pełno cziterów i różnych debili (na co 2 serwie jest koleś z wh), ci co płacą są znacząco lepsi ( mają różne duperele), votują na kicka za nic, lagi.

gralem dawno i malo (gra szybko odrzucila), ale z tego, co pamietam, to warrock nie podobal mi sie, bo :

-wolne tempo rozgrywki. chodzi tu o jedne tryb, gdzie mamy duze mapy, pojazdy, a gra polega na zdobyciu punktow kontrolnych aka respawnow. gra strasznie sie slimaczy. dodatkowo jest to podrobka trybu z bf2.

pamietam, ze byly chyba jescz 2 tryby. jeden, to to co opisalem wyzej, al ena mniejszje mapie (tez cholernie wolna ryzgrywka i dodatkowo strasznie schematyczna) i jescze cos jak hmm S&D z cod4, ale tez o wiele gorzej zrealizowane.

- brzydka grafika, sztuczna animacja i slaba kontrukcja map.

-cziterzy

-lagi

- schematycznosc i zero oryginalnosci.

Może ja podam.Pełno cziterów i różnych debili (na co 2 serwie jest koleś z wh), ci co płacą są znacząco lepsi ( mają różne duperele), votują na kicka za nic, lagi.

Wejdź teraz na WarRocka i pokaż mi cheatera ...

Hahahaha! Każesz mi szukać czitera? To ja dam ci inne zadanie-

Wejdź teraz na WarRocka i pokaż mi nie czitującego gracza. :D

No bez jaj, na każdym forum gdzie mówią o tej grze, mówią o cziterach.

moze mniej cheatow, ale reszta chyba dalej aktualna? (chodzi tu bardziej o mojego posta)

Więcej cziterów niestety. :(

Nie rozwalajcie mnie z tymi cheatami. Jak ktoś regularnie odwiedza polski serwer to owszem grają tam same bezmózgie dzieci neo, obrażające się i wyzywająca za np. zabicie przez innego gracza, a 95% to zwykli hackerzy. Dlatego gdy gra się na polskim servie to jest to mało przyjemne granie (nad czym niestety ubolewam). Ja gram na USA vs. EU i minął tydzień odkąd widziałem ostatniego cheatera.

Pod America's Army i ja się mogę spokojnie podpisać.

1. Całkowicie darmowa, żadnych kont premium itp.

2. Solidny silnik.

3. Serwery, że tak się wyrażę "zewnętrzne", czyli mniej problemów z lagami.

No chyba, że szukasz czegoś dynamicznego, bo w AA bardziej liczy się opanowanie i taktyka.

Najbardziej w AA jest wkurzające czekanie na koniec rundy. Dlatego trzeba uważać żeby reszty czasu nie spędzić na spectate ;-)

No AA rządzi. Kiedyś grałem, ale od czasu najnowszych patchy wymagania gry skoczyły i ledwo mi chodzi. Grałem na 2.6 wersji. :D