Szukam fajnego FPS'a żeby nie było P2W i żeby miał wymagania mniejsze od COD4:MW.
Fps
loadout
CS;GO jak juz napisalem w temacie , na obecna chwile - jednak jezeli jestes przyzwyczjony do wywalenia polowy magazynku w osobe to nie gra dla ciebie bo tam jest cos takiego jak realism Czyli padasz wulamku sekundy na allegro za 15- 30 zl kupisz
Combat Arms.
Po miesiącu gry możesz kupić specjalne rzeczy do których mają dostęp od razu ci co wydali kasę. Niby p2w ale jak codziennie grasz po 1h przynajmniej to w krótkim czasie się dorobisz + wbijesz range, wystarczy robić misje
Ale jest pewien minus. W ~co 5 grze jest jakiś hacker. Lecz zwykle na serwie nie jest dłużej niż 1min bo kicka dostaje dość szybko
Jest wiele fajnych trybów gry w tym co-op / co-op zombie taki tryb przetrwania ( fireteam ) zwykłe elimination/eli pro, S&D oma ( każdy na każdego ) i wiele wiele innych.
Zobacz sobie filmiki na yt.
Wymagania: http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient
Najlepszy fps na rynku to planetside 2 oraz ten nowy w fazie beta coś na tifal albo tanfal. Nie pamiętam nazwy bo tylko szybko rzuciłem okiem na portalu.
rowniez polecam combat arms, bardzo dobra gra. niestety mozna spotkac wiele hackerow, ktorzy psuja ta swietna gre. wiele broni, wiele modyfikacji. no po prostu idealny fps. ogladnij sobie kilka filmikow to zrozumiesz o co chodzi
Najlepszy fps na rynku to planetside 2 oraz ten nowy w fazie beta coś na tifal albo tanfal. Nie pamiętam nazwy bo tylko szybko rzuciłem okiem na portalu.
Ti+tan+fall= Titanfall
Warto też kupić BF4, choć wymagania niestety z deka większe :c
O to chodzi ten Titanfall jest naprawdę niezły i pl2 tak samo. Nie widzę z free innego fps'a.
jak juz to ps2 a nie pl2 i czytajcie ze zrozumieniem. on chce wymagania mniejsze od coda 4 mw a wy mu wyjeżdżacie z titanfallem i bf4 xD
CS 1.6/ CS: GO
Heroes and Generals
Crossfire.
Heroes Generals i SKILL. Combat Arms nie polecam, p2w i hackerstwo.
Też polecam heroes and generals
Przedwczoraj niechcący (nie chcący?) znalazłem na Steamie grę o nazwie Tribes Ascend. Wydaje mi się, że nie ma masakrycznych wymagań sprzętowych. Zabawa przednia. Dowolnośc movementu (SKIing i Flying) . Trochę nie raz odmóżdżyć siebie można ale Polecam z całego serca. I jak kilka postów wyżej CS:GO kupiłem za dwie dyszki na allegro i nie żałuję.
tez kupilem i najlepszy fps w obecnej chwili - bez skilla nic tam nie zrobisz - bf4/3 to banalne gry i polowa to fart:)
O to chodzi ten Titanfall jest naprawdę niezły i pl2 tak samo. Nie widzę z free innego fps'a.
Przecież Titanfall jest B2P plus jeszcze trzeba dokupić paczkę DLC, żeby miało to jakieś ręce i nogi (czyli ponad 200zł). Z darmowych i bez P2W, to zdecydowanie mogę polecić Loadout, Team Fortress 2.
Planetside 2 zdecydowanie odpada, bo przewyższa i to sporo założenia związane z wymaganiami stawionymi przez autora. Nie wspominając o tym, że trzeba rzucić sporą ilością pieniędzy w ten tytuł, bo wątpię, żeby ktoś miał tyle cierpliwości na farmę punktów aby ubrać chociaż jedną klasę.
UP Śmiało mozna grać na podstawce beż żadnych DLC....A może Americas Army PG kilka dni temu wydali nawet edytor do robienia nowych map, w gierce brak IS
Planetside 2 w czasie bety chodził mi na 3 letnim złomie z marketu za 2k, a od tamtego czasu podobno optymalizację o niebo poprawili, więc wydaje mi się jednak, że kolega spokojnie może spróbować.
Szukam fajnego FPS'a żeby nie było P2W i żeby miał wymagania mniejsze od COD4:MW.