FPS'y w grach - problem

Witam przed formatem było wszystko ok, zaś po formacie normalnie w cs:go i lol (gram obecnie) powiększyły mi się diametralnie fps'y do 300. W cs:go jest to nieodczuwalne (dopiero przy ponad 300), ale w lola grać nie mogę ;x

W sygnaturze macie jakie jest moje łącze internetowe, zaś komputer:

windows 8.1 oryginalny

AMD Radeon R9 200 series

AMD FX-8320 Eight Core Processor

Nie piszcie mi tylko takich niepotrzebnych postów jak FX to gówno, zainwestuj w INTELA. Osobiście preferuję swój sprzęt i proszę tylko Was o wskazanie mi drogi to polepszenia FPS'ów. Spróbowałem z Game Boosterem, ale na nic się zdał.

FPS, czy ping... FPS to klatki wyświetlane na sekundę, a nie opóźnienie względem serwera, jak ping. Musiało Ci się coś pokręcić

To jest jakiś troll, czy może ja czegoś nie rozumie, bo jestem niewyspany...

Masz 300 FPSów, czyli 300 klatek na sekundę i narzekasz ?

C...co ?!

Aż z niedowierzania wpisałem "fps" w Google, żeby sprawdzić, czy to nie ma jakiegoś innego/ukrytego znaczenia.

A może chodziło Ci o to, że masz duży ping rzędu 300ms (milisekund) ?

Zainstaluj sterowniki do karty sieciowej.

300 fpsów ? Mam radę dla ciebie, nie rób nic.

Bzdury mówicie 300 fps to za dużo, za szybko wtedy gra chodzi. To też jest nie dobrze, w lolu możesz sobie ustawić limit fps w opcjach.

What the hell is that ...

Tak jak wyżej na pewno nie pomyliło Ci się z pingiem?

W ustawieniach gry możesz sobie.ograniczyć ilość klatek.

Sorry, to była wina routera, dopiero się skapnąłem. FPS'y w csie mam od 180-339, zaś ping 2-16 (czasami 32). W lolu ping mam od 12 do 62, a fps nie sprawdzałem.

Temat do zamknięcia ;x

Witam przed formatem było wszystko ok, zaś po formacie normalnie w cs:go i lol (gram obecnie) powiększyły mi się diametralnie fps'y do 300. W cs:go jest to nieodczuwalne (dopiero przy ponad 300), ale w lola grać nie mogę ;x

W sygnaturze macie jakie jest moje łącze internetowe, zaś komputer:

windows 8.1 oryginalny

AMD Radeon R9 200 series

AMD FX-8320 Eight Core Processor

Nie piszcie mi tylko takich niepotrzebnych postów jak FX to gówno, zainwestuj w INTELA. Osobiście preferuję swój sprzęt i proszę tylko Was o wskazanie mi drogi to polepszenia FPS'ów. Spróbowałem z Game Boosterem, ale na nic się zdał.