Fragment piosenki

Cześć. Wpadła mi do głowy "Zabawa", którą teraz wytłumaczę. Fragment piosenki może być z filmu, przedstawienia, lub reklamy. Kto zgadnie, wrzuca następny fragment.

Zacznę.

Podpowiedz: Z reklamy

"Hello my friend, don't push me again, every time I meet you, it's like loosing a gear"

W sumie to będzie piosenka z orbit :D A chyba została stworzona na potrzeby reklamy, więc... :D A tak poza tym nie wiem, czy temat ma sens, gdzie wystarczy wklepać w google, i mamy wynik. Malo tu ludzi, którzy "chcą być fajni". Zagadkę oddaję :D

W sumie to będzie piosenka z orbit A chyba została stworzona na potrzeby reklamy, więc... A tak poza tym nie wiem, czy temat ma sens, gdzie wystarczy wklepać w google, i mamy wynik. Malo tu ludzi, którzy "chcą być fajni". Zagadkę oddaję

Jeżeli się nie umią bawić to tak będą robić, ale kto jest godny tematu niech się bawi :)

Mi się podoba! Fragment piosenki(pierwsze słowa), która często występuje w filmach, nawet dziś będąc na filmie Battleship: Bitwa o Ziemię usłyszałem tą piosenkę. Podpowiedź - coś z koniami w nazwie :)

I'm coming up only to hold you under

I'm coming uo only to show you wrong

And to know you is hard; we wonder

To know you all wrong; we were.

ta piosenka jest na filmie battleship bitwa o ziemię oddaje

w takim razie przejmę, i dam coś prostego ; ]

"i could stay awake just to hear you breathing watch you smile while you are sleeping"

Będzie offtop, ale aż nie mogę się powstrzymać. Może zobaczcie, co Aeth napisał?

Właśnie- tytuł piosenki :D

Właśnie- tytuł piosenki

On podał nazwe filmu, w którym występuje ta piosenka. Fragment jest podany poniżej.

Shmirel, mam to na telefonie :)

Czy to bedzie akurat Aerosmith - I don't want to miss a thing?

Zgadza się, z tym że w jakim filmie to było użyte ; ]

"Come my lady

Come, come my lady

You're my butterfly

Sugar baby"

Crazy Town - Butterfly

"Doesn't Matter What You See

Or into it What You Read

You Can Do it Your Own Way

If It's Done Just How I Say"

Metallica - Eye of the Beholder

Tera moje:

Do you know the enemy?

Do you know your enemy?

Well, gotta know the enemy

Green Day - Know Your Enemy

Początek piosenki:

Crowded streets are cleared away one by one

Hollow heroes separate as they run

(ciutka offtopu jak ktoś podaje tekst piosenki to każdy może wyszukać na google i ma tytuł)

Breaking Benjamin - So Cold

oddaje

Jeżeli się nie umią bawić to tak będą robić, ale kto jest godny tematu niech się bawi

Ta kwestia była już poruszona.

Jak inaczej można opisać piosenkę oprócz tekstu ? DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM ?

Dalej do wzięcia

A mojego cielaki nikt nie odgadł :c

Tytuł: Hello my friend.

Autor: Olaf Deriglasoff

Sami nie wiecie o co chodzi w tej gierce, nawet nie czytacie ze zrozumieniem. Ba, wy wgle przeczytaliście całego posta? :D