Akcja, którą pokazałeś jakaś specjalna nie jest, mam nadzieje, że reszta będzie lepsza - w tej jedynie przeciwnik popełnił błąd, nic nie kryje, wchodzi pojedynczo. Nie gram jakoś wyjątkowo dobrze, ale na pierwszy rzut oka widać, że przeciwnik nie ogarnął.
Prawda. To był zwykły faceit więc nie spodziewałbym się wspólnych teamowych wejść.
Wydaje mi się, że tutaj bardziej chodzi o to, że mało kto chce oglądać jak, ktoś na poziomie 3 razy wyższym niż inni "gwałci" przeciwnika, któremu brak skila. Shmirel, tak wykorzystanie błędów, jednak tutaj to jest po prostu bezmyślne bieganie jak gold nova po mapie, co także mi średnio się podoba na filmiku. co innego np. jump shot z ssq przed cały mid na inferno czy mirage albo jakieś fajne flicki,no scope, ale fajne mind games z clutchem.Takie jest moje zdanie.
Misiek, zauważ że nikogo nie było na B dlatego zeskoczyłem do ventów i stałem tam dopóki nie dostałem infa, że wchodzą A.
Zrób coś takiego, nawet nie ups tylko m4. HS są efetkowne a nie typowe strzelanie w klate, i wtedy pogadamylink -
Efektowne fakt, ale wydaje mi się, że przeciągnięcie full auto na 2-ch typkach też nie należy do najprostszych ![:D]()
Zresztą ludzie. Spójrzcie na datę filmiku. Dałem to jako przykład tego jak słabo obrabiam filmiki. Teraz gram zdecydowanie lepiej, co zresztą zobaczycie jak uda mi się znaleźć kogoś, kto podejmię się takiej robótki
Póki co zero konkretów same posty na temat beznadziejnej akcyjki sprzed ponad pół roku c: