Co o nich sądzicie?
Francuskie czołgi
Taaa, znowu będzie więcej prototypów niż czołgów które tak naprawdę walczyły ale i tak chętnie zagram. Moim skromnym zdaniem najpierw powinni udoskonalić te drzewka które już są np dodać drugą linie td Niemieckich ale zobaczymy co oni mają tak naprawdę zrobić zamiar.
a ja czekam na te czolgi i czekam xD moj nick w grze Pabcio16 i Pabcio17 to mozna zrobic jakis platoon ;}
Wczoraj dopiero pobrałem patcha tego nowego bo coś powoli mi się pobierało, i dopiero teraz mam okazje zagrać. Po 5 minutach siedząc w garażu to mi się zanosi na smiech bo oni za przeproszeniem gówno dodali, jakieś badziewne kamuflaże,szkoda gadać ta gra schodzi na psy
Sądzę, że spieprzą tę grę do końca. Na testserwie totalnie nie da się grać - taki francuz niszczy każdego równorzędnego jedną serią.
Po to są testy, aby wyważyć czołgi.
Kolejne czołgi kolejnymi czołgami - moim zdaniem powinni dodać więcej trybów i funkcji, a nie dodawać kolejne drzewka.
Ja już skończyłem z tą grą bo ten patch zepsuł grę a kolejne pewnie już całkiem ją dobiją
Moim zdaniem powinni zająć się zbalansowaniem teraźniejszych czołgów, a nie wporawdzaniem kolejnych debilnych.
Ja też skończyłem gre, nawet jak ma sie premium to na 7 tierze po przegranej bitwie wychodzi sie ledwo na 1-2k+. Matchmaking jest tak debilny, że grając pzkpw III wrzuca mnie do 7/8 tierów, gdzie nic nie mogę zrobić, oprócz scoutowania. Przez ponad 250 bitew, z 50 razy byłem na samej górze w tabeli. Dla tych którzy mają wysokie tiery, jest to raczej ułatwienie, bo połowa czołgów nawet im pancerza nie zarysuje.
Zrypali tą grę jednym słowem.
ta gra schodzi na psy
Niestety...
Tak jak mówicie zamiast wprowadzać nowe czołgi czy kamuflaże i tego typu mało potrzebne pierdoły powinni zająć się tym co naprawdę ważne czyli:
1. Bilans bitew ze szczególnym uwzględnieniem ilości arty
2. Pancerze,strefy trafień i śmieszne rykoszety. KW czy Vk 3601 nie powinny mieć prawa odbić przykładowo topowego działa E-75. Takich wypadków rykoszetów przy przepaści tierowej jest mnóstwo. Artyleria też odbija omg... Występują ponadto ghost shelle,trafienia za 0 dmg bez krytyka nawet
3. Zoptymalizowanie silnika gry bo obecnie nawet na najmocniejszych kompach potrafi zwiesić gdy w trybie snajperskim coś tuż przed tobą wybuchnie/zapali się.
Zamiast stawać się lepszą to ta gra z każdym patchem wydaje się gorsza niestety
najbardziej mnie ten matchmaking dobija, aż postanowiłem grać tylko od 1-3 tier, bo potem gram tier 4 przeciwko 10... idiotyzm
Nowe czołgi??... mogli nie wprowadzać, tylko poprawić mm,pancerze, strefy trafień, trafienia za 0 dmg jak pisał @Pure.
najbardziej mnie ten matchmaking dobija, aż postanowiłem grać tylko od 1-3 tier, bo potem gram tier 4 przeciwko 10... idiotyzm
@DrHouse przesadzasz trochę,do 7 tieru da się grać, oczywiście nie przeczę ze nie rzuca niższego tieru do wyższego, ale są plutony, kompanie do określonego tieru
stary miałem 2 gry z teir 10, 5 z tierem 8, i resztę gier z tierem 7... a sam miałem 4, więc powiedz mi czy to jest idealny balans że wszyscy mają mnie na 1 hita ?... ten balans to idiotyzm.
Ze wszystkim niestety muszę się zgodzić. Działy i dzieją się dziwne rzeczy, na nie korzyść tej gry ...
W końcu zagonią się w ślepy róg z tymi aktualizacjami i ciągłymi poprawkami.
Czołgi które posiadałem 6 miesięcy temu po masie grzebaniny i poprawek ze strony twórców, to teraz w ogóle inne czołgi i nie wiem czy na dzień dzisiejszy inwestował bym czas w grę nimi.
Nie dość że cały "produkt" jest marną wersją początkowego stadium bety... bo to nawet nie jest 1.0.0v jeszcze...
To każą sobie jeszcze za to płacić niezłą kasę .... a kiedy widzę w random bitwie 5 - 6 czołgów premium typu 59 po jednej i drugiej stronie ... to się zastanawiam do czego to wszystko zmierza ...
Edit: co do Francuzów to AMX wersja 5-6 tiera lekkich czołgów bardzo mi się podobają można nimi zdziałać naprawdę dużo ... A odnosząc się do ciężkich, to raczej widzą mi się one jako średnie wersje. Bo jak by nie patrzeć to Francuzi ciężkich czołgów nie mają chcesz grać dobrym medem graj "ciężkim" Francem ...
Co o nich sądzicie?