Witam mam frapsa full. Nie mogę nic nagrywać, klikam F9 i nic nie nagrywa. Jak włączyć nagrywanie?
Fraps
Sprzedaj frapsa, przenieś się na OBS'a. Dużo lepszy program biorąc pod uwagę brak potrzeby zabawy w postprodukcję na poważnie. Na staracie natomiast spróbuj reinstalacji.
OBS lepszy i mniej zasobów zjada

Witam mam frapsa full. Nie mogę nic nagrywać, klikam F9 i nic nie nagrywa. Jak włączyć nagrywanie?
Frapsa to używano, ale kilka lat temu. Teraz są inne maszyny, a co do informacji, które podałeś no to super.

Mam wszystko ustawione tak jak pokazuja na youtube. Wciskam F9 i njc nie nagrywa.
Bo chcę nagrać pulpit. Kliknąłem monitor aero dekstop czy jakos tak i nie nagrywa
Bo wiesz do czego służy fraps? Do tego by zrobić fast uinstall

To jak pomoże ktoś? Mam zaznaczone Monitor Aero Desktop i nie nagrywa... A chcę nagrywać pulpit.
Spróbuj programu Camtasia do nagrywania pulpitu. Wersja jest 30 dniowa.
Albo nVidia Shadowplay, o ile masz w miarę nową kartę od nich. Obecnie chyba jeden z lepszych programów do nagrywania obrazu z ekranu komputera.
Napinka jak w dzień targowy u przekupki...
Jak chcesz nagrywać pulpit, musisz na zakładce General zaznaczyć "Monitor Aero Desktop". Oczywiście opcja ta działa tylko dla pulpitu Aero(Windows Vista/7).
W innych Windowsach nie można nagrywać pulpitu Frapsem.