FCO to nowy MMORPG moje autorstwa, który przygotowuję się do faz OB...
FCO jak na te silniki graczowi do zaoferowania ma naprawdę wiele!
Zapraszam na www.fconline.za.pl
Bądź na forum www.fco.wxv.pl
Zapraszam!
FCO jak na te silniki graczowi do zaoferowania ma naprawdę wiele!
Zapraszam na www.fconline.za.pl
Bądź na forum www.fco.wxv.pl
Zapraszam!
Kolejne "MMO" na bazie margonema ? Niee, nie skuszę się.
Eh. Coraz mniej oryginalności na tym świecie.
słowo "Margonem" na 100% nie odmienia się na "margonema", gdyż to nie po polsku...
Jedyne co łączy obie gry to grafika, która pochodzi z programu XV RPG MAKER... Gry w niczym innym nie są podobne...
Tak, więc zanim kolejny raz zrobisz z siebie idiotę, zastanów się...
To Tylę...
Zamiast tryskać umiejętnościami polonistycznymi lepiej opisz, cóż takiego ta gra ma, że warto w nią zagrać, bo rzucenie banerem, napisaniem, że jest super, extra, cool, jedynie dzieci Neo zachęcisz. A na forum niewiele macie, więc nawet jak ktoś się zainteresuje po zajrzeniu tam niewiele się dowie.
To odnośnie czepiania się o błędy.
Napisz coś więcej o tej grze, czym ma mnie zaciekawić i czemu niby jest taka świetna i musimy w nią zagrać ;]
Prosze, abyscie nie pisali wiecej postow typu: "Pfff, znow ten silnik, kolejny klon klona". Nastepne tego typu posty beda kasowane. Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz i daj rozmawiac innym.
Kamper, troche rozumiem ludzi, ktorzy na Ciebie naskoczyli, a to z tego wzgledu, ze o grze niczego nie napisales. Bo, tak jak juz zauwazyl Demeo, napisales tylko, ze gra ma wiele do zaoferowania. Ale co mamy przez to rozumiec? Moze rozwiniesz te kwestie?
Nie wkleję tu całego scenariusza gry, gdyż gra przygotowuję się do faz OB, tak więc zdradzać dużo nie mogę...
Co do pustek na forum to się nie zgodzę! Są odpowiednie dział z opisami, wszystkie podstawowe informacje na stronie są... Problemy z "wyszukiwaniem informacji" ?
Reszta ciekawostek czeka na graczy w świecie FCO... To chyba normalne? Czym jest gra bez jej odkrywania... Stawiam na oryginalność wprowadzając w życie wiele innowacyjnych rozwiązań takich jak rozbudowany system upgrade, pływanie statkami, ciekawa fabuła zawarta w questach, systemy dungeon(grupowe ofc.) Różnorodność ras i klas... W grze wyróżniamy 3 rasy i 9 klas... Więcej informacji na www.fco.wxv.pl
Pozdrawiam
Opisz te rasy, klasy, co odróżnia Twoja grę od innych jej podobnych (opartych o mapy z rpgmakera). Fabułę, jedynie zalążek - ot by wiedzieć w jakich klimatach będziemy się poruszać. Czy jakieś hordy nieumarłych/orków/demonów napadły na naszą krainę? Czy może kraina podzielona jest wewnętrznymi sporami i jest kilka frakcji. Nie chodzi o opisanie dokładnie gdzie i jakiego bossa spotkamy, tylko by gracz mógł wczuć się w grę jeszcze przed jej rozpoczęciem.
wszystko jest na forum + do takich pytan sa odpowiednie dzialy
www.fco.wxv.pl
Reklamuj tak dalej, a daleko zajdziesz. Nie chodzi o to by ludzie musieli szukać gdzie co jest. Zobacz na naszym portalu, mimo iż jest podany link do gry i każdy może się dowiedzieć czego trzeba, to w niemal każdej recenzji opisane są klasy (chociażby pobieżnie), rasy, jak wygląda crafting, czy gra jest oparta na questach czy wesołym tłuczeniu mobków. Nie bądź leniwy i nie każ graczom zajrzeć na forum, notabene dopiero po 20 min znalazłem opis klas, a ras dalej szukam, bo oni również mogą być leniwi (lub urażeni) i mieć Twoja grę w poważaniu.
Mówisz, że jest 9 klas, zapomniałeś dodać, że tylko 3 na daną rasę - efekt? Gdy w innych grach rasy mnożą klasy, tutaj nie masz 27 rodzajów postaci (bo przecież paladyn ludzki mógłby się bardzo różnić od nerdowego) tylko 9, a rasa jest chyba tylko dla ozdoby.
Swoja koleją mam nadzieje, że wiesz co oznacza słowo Nerd?
Rasa, to frakcja w FCO...
Swoją głupią krytykę zostaw dla siebie, gdyż nie zdradzę więcej, bo gra jeszcze nie wyszła, a świat do odkrycia zostawiam graczom, którzy już się zebrali na betę...
Oh jakie to tajemnicze - już lecę sprawdzić co to za dzieło.
Kamper ja widze że twoim idolem jest Frogster ,każda krytyka głupia i albo zamknij ryj albo masz bana . Widać że czerpiesz wzorce od najlepszych......
Jeśli już reklamujesz jakąś gre to nic by ci sie nie stalo gdybys napisal cos wiecej o niej niz tylko podal linka itp. W kazdym razie ja poki nie bedzie konkretnego opisu nawet nie zajrze