FreeQ nie pisz więcej postów

A moze za nim zainteresujesz sie WoWem... Zobacz Runes Of Magic. To taki darmowy odpowiednik WoWa. Gra naprawde dobra... Teraz opiera sie na klimacie fabularnym. Masa questow... i to dosc ciekawych questow . Jest polski server PvE... Posiada mase lokacji do zwiedzania.Nie sluchaj kozaka.... jak cos ma ci zryc banie... to wlasnie L2. NIe twierdze ze gorszy.... ale za to na bank bardziej ksomplikowany .

Jak nie rozumiesz, że takie użycie wielokropka jest delikatnie mówiąc niepoprawne, to nie ma o czym dyskutować.

Najlepiej napisz takie wypracowania na maturze (z wielokropkami i bez przecinków), czy tam w Twoim przypadku to raczej jakimś teście gimnazjalnym.

Nie zapomnij postnąć na forum wyniku tego eksperymentu. ;]

Jak nie rozumiesz, że takie użycie wielokropka jest delikatnie mówiąc niepoprawne, to nie ma o czym dyskutować.Najlepiej napisz takie wypracowania na maturze (z wielokropkami i bez przecinków), czy tam w Twoim przypadku to raczej jakimś teście gimnazjalnym. Nie zapomnij postnąć na forum wyniku tego eksperymentu. ;]

To teraz forum będziemy porównywać do matury? Nie no, spoooko. ; )

Jak dla mnie to można mieć do Spawna jakiś bunt, ale nie można było wysłać PW? Trzeba od razu walnąć topic o tym i robić głosowanie? Raaany, NA STOS Z NIM ! ZA WIELOKROPKI !

Żebyś we wszystkim był taki poprawny...

Napisał parę poradników/recenzji i myśli, że wszystkie umysły pozjadał.

Nie porównuj tego co tu się piszę do testu maturalnego, bo to dwie inne rzeczy...

Tym tekstem o teście gimnazjalnym to nieźle błysnąłeś ;)

Nie porównuj tego co tu się piszę do testu maturalnego, bo to dwie inne rzeczy...

Dwa różne języki obowiązują ma się rozumieć? :D

I co... ten wielokropek... tak ci przeszkadza? No daj spokój... dopóki można zrozumieć co on pisze... to wszystko jest w porządku...

Pozwolę sobie zamknąć topic bo będziecie się flejmować do przyszłych świąt bożego narodzenia <_<

To się nazywa mowa potoczna, każde kropki wstawiam w ramach przemyślanina :D. To tak jakbyś rozmawiał z moja osoba w 4 oczy.

A co do twojej, jak ze pięknej i mało interesującej mnie prośby, mowie...... hmmm..... czytaj mój podpis :). Zrozumiałeś aluzje waćpan? :)

Temat do zamknięcia... albo do doczepienia jako post w pierwotnym temacie.(ojjj znowu kropki :) ).

BTW: Lubie zakompleksionych ludzi którzy maja problem z moja osoba. Są tacy... ( :P )

FreeQ nie pisz więcej postów z tym wielokropkiem po każdym słowie, błagam. Nie da się tego nijak zrozumieć, bo ten zabieg stosujesz w jakiś losowych miejscach.

Nie, pisząc wszędzie wielokropki nie przyprawiasz sobie wizerunku intelektualisty, pokazujesz tylko, że nie wiesz gdzie wstawić przecinek.

l2interpunkcja plax

Podpisy pod petycją tutaj

\/